BIODERMA ATODERM Sprchový olej & krém na ruce

úterý, února 16, 2016

Ahoj krásky,
už před pár týdny jsem se vám tu rozplývala nad báječnými výrobky od Biodermy z řady Atoderm a dnešní článek se od toho předchozího nebude příliš lišit. Chci vám v něm ukázat další ze zástupců této řady pro velmi suchou, citlivou až atopickou pokožku.


Bioderma Atoderm Sprchový olej
Sprchování s tímto olejem rázem promění každodenní rutinu v koupelně na báječný požitek! Já si na oleje potrpím, mám je ráda a vím, že moje kůže taky, takže tento výrobek mi přijde maximálně vhod. Olej vám má zaručit až 24 hodinovou hydrataci ihned po sprchování a zároveň vaši kůži jemně vyčistí a zabrání tak většímu podráždění pokožky. Je na něm báječné i to, že je vhodný jak pro miminka, děti tak i dospělé. Pokožku zvláčňuje, zmírňuje pocity pnutí a chrání ji před vnějšími vlivy. Praktické balení s pumpičkou vám zaručí snadné dávkování. Na kůži olej nijak zvlášť nepění, ale vytváří krásný jemný film, který po opláchnutí vaši pokožku zanechá jak vyměněnou!


Bioderma Atoderm Krém na ruce
Krémy na ruce v zimním období likviduju docela ve velkém. Dalším z  mých oblíbených je právě tento krém na ruce. Pečuje o vysušenou pokožku rukou a zároveň ji zklidňuje i chrání. Dlouhodobě ji hydratuje, zklidňuje a blahodárný vliv má i na zpevnění nehtů. Líbí se mi na něm, že ruce nezanechává mastné. Krém se krásně vstřebá, vytvoří ochranný film, který ale rozhodně není mastný.


Máte s některým z výrobků řady Atoderm zkušenost? Jaká je vaše pokožka v zimě?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři