Maybelline The Colossal Volum Express řasenka - recenze

čtvrtek, února 18, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám další ze super typů na báječnou řasenku. Ta je tentokrát od značky, kterou tu u mě na blogu příliš často nevídáte (a to rozhodně proti Maybelline nic nemám, právě naopak!) a konkrétně se jedná o řasenku The Colossal Volum Express od Maybelline New York.


Když se tak nad tím zamyslím, tak je toto nejspíš moje premiéra s Maybelline, pokud se jedná o řasenky. Právě proto jsem se těšila, co mi řasenka s řasami udělá. Abych ale nepředbíhala...

Jedná se o objemovou řasenku, která by měla být skvělým doplňkem při tvorbě veškerého kouřového líčení. Je obohacena o kolagen, který má řasy pozvednout a dodat jim maximální objem.

Řasenka je v zářivém žlutém obalu s černým výrazným popiskem a protože se řadí do kategorie "smoky eyes", nechybí ani znázornění kouře, který zdobí horní část řasenky.


U této řasenky jsem se opět přesvědčila o tom, že čím obyčejnější kartáček je, tím lepší řasy mi udělá. Celkově je kartáček trošku větší, ovšem líbí se mi na něm., že má hezky rovnoměrné štětinky, na konci je zúžený a mě se s ním pracuje velmi dobře.

Ze samotného výsledku jsem byla nadšená, protože mi řasenka řasy báječně oddělila, rozčesala, nadzvedla a dodala jim krásnou černou barvu. Přála bych vám řasy vidět v reálu a ne jen na fotce, protože delší řasy mi žádná řasenka za poslední dobu asi neudělala. Po celou dobu, co mám řasenku na očích, jsem nezpozorovala, že by dělala žmolky, obtiskla se nebo se jakkoliv drolila.


Kdybych udělovala nějaké hvězdičky jako hodnocení, tato řasenka by jich ode mně získala všech deset! Řasenka je k dostání v černé nebo hnědé variantě a seženete ji od 129,- Kč.

Máte zkušenosti s řasenkami od Maybelline? Která u vás vede?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Já právě nějakou dobrou řasenku hledám. Ale v poslední době mám po všech nateklé oči :/

    OdpovědětVymazat
  2. Collosalka je suprová, ale Lash Sensational mi přijde ještě o něco lepší:-) Maybelline řasenky umí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to jsi mě teď docela nalákala! Mrknu po ní ;)

      Vymazat
  3. pěkná recenze:)
    tuhle řasenku jsem již dopoužívala a asi se k ní vrátím! dělala hezké řasy a většina řasenek, které teď mám, nejsou tak dobré.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Miško :) Já jsem z ní fakt nadšená, takže jí nějaký čas určitě nedám z ruky :)

      Vymazat
  4. Tuhletu mám koupenou už podruhé, je suprová ! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle řasenka je vůbec moje nejoblíbenější :)


    Bio Karité Balzám na nehty

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že s Maybelline zkušenost nemám. Mám řasenku Max Astor, se kterou jsem spokojená :) Ale třeba vyzkouším

    Poshlife

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři