Nový přírůstek od Dermacolu z řady AROMA RITUAL - sprchový gel Pear Williams

úterý, ledna 19, 2016

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jen velmi rychlý a stručný článek, kterým bych vás chtěla seznámit s novým sprchovým gelem od Dermacolu, který se přidal do řady sprchových gelů Aroma Ritual.


 Novinkou je podmanivý sprchový gel, který nese název Hruška Williams. Zamilují si ho především ty z vás, které mají rády přeslazené a žvýkačkové vůně, protože přesně takový tento sprcháč je. Konzistence je stejná, jako u předchozích gelů - středně hustá. Co se mi na něm líbí, je to, že na rozdíl od některých jeho sourozenců ze stejné řády, ho na sobě cítím ještě nějakou dobu po sprchování.

Je fajn, že výrobci stále vymýšlí nová spojení a nové vůně sprchových gelů. Zajímalo by mě, jestli se tato rodinka rozroste ještě o pár kousků. Mě osobně by se líbila například taková vanilka, ať už samotná, nebo ve spojení s něčím jiným.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ja som tú vôňu iba voňala a tá vôňa je fakt super! Z tejto rady Aroma Rituals som mala uz asi 6 sprcháčov, ale najviac ma očarila írska káva a melón:)
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem k němu čichala a voní mi snad nejvíce ze všech sprch. z Aroma Rituals. Vanilka by nebyla špatná, mě například třeba takový melounový sprcháč přijde přehnaně sladký. Mě by se líbila Levandule, kdyby třeba začali takovou bylinkovou řadu, mohlo by to být zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  3. Porad si rikam, ze si musim nejaky koupit. Pak prijdu do obchodu a marne vzpominam, co ze jsem to chtela. No ale ted uz si to snad pamatovat budu. Hrusky mam moc rada.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tuhle novinku ještě nepotkala, ale očichat ji určitě potřebuji:-) A určitě bych taky uvítala, kdyby se rodina Aroma Ritual dál rozrůstala:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Docela bych ocenila jablkový nebo malinový. No, když tak přemýšlím, borůvka by talé nemusela být špatná :D. Jak také píši blog tak budu moc ráda, když se koukneš :) eliskamala.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři