HELLO FEBRUARY

pondělí, února 01, 2016

Ahoj krásky,

Get fundraising help with Make A Wishlet  COMPASSIONATE. CONVENIENT. HELPFUL.  $10 from every purchase is donated to the associated cause.  Makeawishlet.com:
hned na začátek bych se asi měla omluvit za delší odmlku, ke které jsem však měla svoje důvody a bohužel, některé z věcí, které musím řešit, mě budou doprovázet i v následujících měsících.

Když pominu Silvestr, dohánění restů ve škole před uzavřením klasifikace nebo přeléčení zánětu horních cest dýchacích antibiotiky, tak to nebyl až tak špatný měsíc. 

Mám za sebou několik báječných víkendů za barem a řeknu vám, že i když začínám v 19:00 a vracím se většinou okolo půl 8 ráno, jsem za to ráda. Nejen, že si člověk vydělá nějakou tu kačku, ale hlavně tam narazím na pár fajn lidí, se kterými je zábava a člověk se tak odreaguje.

Další skvělou věcí a zároveň zkušeností, bylo líčení na mistrovství ČR - Koruně kreativity v Praze. Jednalo se o kadeřnickou soutěž, kde se mimo jiné soutěžilo i v nail artu, body paitingu nebo líčení. Já jsem líčila modelky, kterým se na hlavách tvořily účesy ala Lady Gaga, protože právě Gaga byla tématem celé soutěže. K vidění byly vážně parádní výtvory, ať už šlo o kategorii kadeřnickou, kosmetickou nebo nail artu. Můj obdiv mají slečny, co dělaly modely na body paiting. Mě by před dav lidí téměř nahou nikdo nedostal ani heverem :D

Vzhledem k těm příjemným i nepříjemným událostem jsem trošku otálela s články, ale už teď jich mám pár přednastavených, takže se tu budou v průběhu týdne postupně ukazovat.

A co čekám od tohoto měsíce? Chtěla bych své studio tak nějak "dotáhnout k dokonalosti". Tento týden mi v něm ještě bude zřízen internet, počítač a chtěla bych doladit poslední detaily, aby se v něm mé zákaznice cítily pokud možno co nejpříjemněji. Jakmile bude všechno tip ťop, určitě vám udělám pár fotek a o studiu udělám stručný článek :)

V únoru mám také svátek, který nijak zvlášť neslavím, jen jsem si teď za všechny ty nervy a veškerou námahu udělala radost novými bílými Air Maxy a řeknu vám, ten pocit viny, že jsem utratila tolik peněz za boty ihned zmizel, jakmile jsem si je obula :D (měla si pravdu Sabi). Čeká nás také svátek zamilovaných. Já si na něj příliš nepotrpím, nějaká ta kytka nebo drobnost by mě samozřejmě potěšila, ale lásku je třeba si vyznávat celý rok a ne jen v jeden jediný den. Spíš pro vás chystám nějaké tématické články, líčení apod.

A jaký byl váš první měsíc v tomto roce? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři