Spotřebováno ◄ZÁŘÍ, ŘÍJEN, LISTOPAD►

úterý, prosince 01, 2015

Ahoj krásky,
jak se mi jednu dobu dařilo vše hezky spotřebovávat, tak teď to se mnou jde od desíti k pěti. Možná je to tím, že mám rozdělaných několik nových výrobků, které jsem chtěla co nejrychleji otestovat, abych vám na ně mohla napsat recenze a tím se jen oddálil ten okamžik, než výrobky, co dosáhly dna, poletí do koše. Pár se jich za ty tři měsíce ovšem našlo, takže jdeme na ně!


Taft Power  & Syoss & Toni&Guy laky na vlasy
Až při psaní tohoto článku jsem se zamyslela nad tím, že jsem sama tolik laku na vlasy nemohla spotřebovat a usnesla jsem, že mi na něj zásadně někdo musí chodit (Sabiiii? :D). Ale ne, je pravda, že jak je venku vítr, tak uhlazené culíky většinou lakem přestříkám a taky jsem tu měla pár slečen, které jsem česala na různé plesy, takže proto ta spotřeba. Konkrétně první dva laky patří mezi mé velké oblíbence, které mám už po několikáté. Pokud jde o malého pinďu od Toni&Guy, je to parádní věcička do kabelky.

Timotei precious oil šampon na vlasy
Toto je můj dálší velký oblíbenec mezi šampony, který v sobě skrývá úžasné oleje, které moje vlasy jedním slovem milují. V kombinaci s balzámem stejnojmenné vám s vlasy udělá zázraky, nebo alespoň mě ten super pocit voňavých, hebkých a uhlazených vlasů i bez žehličky dopřál.


Dermacol HT 3D osvěžující hydratační maska na oči 
Pro mě, jakožto pro barmanku, která tráví dvanáct hodin v tahu na nohou, v jednom kuse musí čuchat kouř z cigaret a spánku moc nedá, jsou tyhle polštářky pod oči naprosto báječné! Na těch 15 minut, kdy jsem si s nimi lehla, jsem si vážně odpočinula a mé kruhy pod očima se viditelně zlepšily.

Colgate Max White zubní pasta
Po sundání rovnátek zkouším veškeré zubní pasty s bělícím účinkem pro ještě zářivější úsměv. Tato slibovala viditelné vybělení už po pěti dnech, ovšem nic světoborného se nekonalo a nikdo při pohledu na mé normálně bílé zuby neoslepl, takže se chci poohlédnout po něčem dalším.

Fa Fresh&Dry deodorant
S lotusovým květem jsem měla ráda sprcháče od Fa, mě prostě kytky v parfémech a deodorantech nějak moc neberou :/ Tento deodorant byl spíš na provonění, než nějakou větší ochranu.

Rose krém na ruce
Kytky, kytky a zase kytky. Není se proto čemu divit, že mi tento krém příliš nevoněl, ovšem co mě u něj překvapilo, tak byl jeho účinek na rukou. Konzistenci měl poměrně řídkou, když byl v teple, až skoro vodovou, ale na rukách se hezky vstřebal a nechal je hebké.

Dermacol Aroma Ritual tělový scrub s vůní vodního melounu
Vodní meloun miluju, ať už na jídlo nebo všechny výrobky s vůní, a tělové scruby mám také velmi ráda. Konkrétně tento mi pokožku jemně vydrhl a provoněl. Na jeho víčku můžete vidět další provedení, ze kterých mě nejvíce ještě láká irská káva.

Gabriella Salvete Matte pudr
Na první pohled bych si tohoto pudru v bytelném plastovém balení asi vůbec nevšimla (vyhrála jsem ho ve vánoční soutěži od GS), ovšem uvnitř se ukrýval poměrně slušný pudr, který si velmi oblíbila moje sestra a stal se tak jejím každodenním

Dermacol Waterproof odličovač očí
Pro mě jeden z nejlepších očních odličovačů. Řasenku od Dermacolu, kterou nezničily slzy, odličovač od Balei nebo chlorovaná voda v bazénu, zlikvidoval jedině tento přípravek. Jakmile mi dojde můj současný odličovač, okamžitě kupuji právě tento!

Balea Melone balzám na rty s příchutí melounu
Zas tu máme meloun - nečekaně. Balzámy od Balei mám ráda, jsou sice jedny z těch průměrných, ale kolikrát se jim povede vytvořit vážně super příchuť, kterou prostě musím mít. Momentálně ani nevím, jestli se balzámy rozšířily o nějaké nové kousky, protože mi všude dělá společnost můj kulaťoučký eos.


Budu se snažit, aby v následujícím měsíci bylo tolik spotřebovaných výrobků alespoň v jednom měsíci, a ne až za čtvrt roku. Něco mi totiž říká, že i když jsem po příbuzných vyhlásila stop stav v obdarovávání kosmetiky, tuším, že mi něco nového Ježíšek opět přinese.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Odličovač očí od Deramacolu jsem si nově pořídila, tak jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  2. To já bych žádnou stopku ohledně obdarovávání kosmetiky vyhlásit nedokázala:-) Mám deo sprej od Fa, ale kromě hezké vůně je k ničemu, mizerná výdrž, nízká ochrana proti pocení a ještě k tomu mně štípe v podpaží.

    OdpovědětVymazat
  3. Dvoufázák od Dermacolu taky dodělávám, podle mě nejlepší z drogerie na voděodolnou řasenku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Timotei sampony mam celkem rada.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři