Dermacol BODY LOVE PROGRAM

čtvrtek, prosince 03, 2015

Ahoj krásky,
vzpomínáte si na funkční řadu Enja od Dermacolu? Mohly jste v ní najít nejrůznější tělové krémy od těch zeštíhlujících až po ty, které mají bojovat proti celulitidě. Právě řada Enja dělá ženy krásnějšími už dvacet let a Dermacol vám právě teď přináší inovované výrobky v úžasných ženských obalech s vylepšenou parfemací a účinnější recepturou.

Celá řada se také rozšířila o několik dalších výrobků a vy tak můžete vybírat z krémů na zeštíhlení nebo zpevnění postavy, vyhlazení celulitidy, zlepšení vzhledu strií nebo zpevnění dekoltu a poprsí. Motto této nové řady je "Milujte svoje tělo", takže proto ten Body Love Program.


Musím říct, že nepatřím mezi vášnivé "mazače", i když vím, že pokožku je třeba hydratovat a o to víc bych na toto měla dbát, protože patřím mezi ty, co mají kůži sušší. Tyto výrobky mě k tomu ovšem donutily a momentálně není večer, kdy bych na sebe nenaplácala některý z těchto zlatých fešáků.


Jak už jsem se zmiňovala - v řadě Enja můžete najít nejrůznější krémy či gely pro různé partie, přes nohy, bříško až po prsa a dekolt. A jak na mě jednotlivé výrobky zapůsobily?

ANTI-CELLULITE SHAPING GEL Zpevňující gel proti celulitidě
Tenhle gel se stal mým nejoblíbenějším přípravkem z této řady. Jedná se o červený průhledný gel, který má příjemnou vůni a na pokožce chladí. Ihned po nanesení na sobě můžete cítit, jak kdyby gel právě začal pracovat.


PUSH-UP BUST FIRMING CREAM Zpevňující péče na dekolt a poprsí
Krém s extraktem z rostlin a mořských řas má blahodárně působit na pokožku prsou i dekoltu, navracet ji pružnost a zároveň preventivně předcházet ochabování.


FIRMING SCHOWER GEL Zpevňující sprchový gel
Kromě toho, že je tento gel zpevňující, má taky úžasnou vůni mentolu a zázvoru, která je velmi osvěžující a  pozitivně působí na vaše smysly. Gel má světle fialovou barvu a výtažky z ženšenu dodají vaší pokožce okamžitý pocit svěžesti a energie.


CRYO CELLU SLIM Chladivý sprej proti celulitidě
Sprej s kryo efektem nemá pouze zpevnit, ale dokonce i zeštíhlit! Účinný komplex látek SYMFIT společně s kofeinem aktivují a urychlují odbourávání tuků. Sprej slibuje redukování tukových buněk až o 35% za 10 dní a je vhodným doplňkem při redukční dietě, protože podpoří proces zeštíhlení a zlepší vzhled pomerančové kůže. Sprej je ve fialovém balení s pumpičkou a na boku je průhledný proužek, díky kterému vidíte, kolik přípravku vám zbývá. Při aplikování na pokožku sprej chladí, dobře se vstřebává (je třeba ho zapracovat krouživými pohyby) a zanechává pokožku hebkou na dotek.


FIRMING BODY BALM Zpevňující tělový balzám
Díky koenzymu Q10 a kreatinu tento balzám hloubkově zpevní pokožku celého těla, redukuje projevy pomerančové kůže a zpomaluje její stárnutí. Krém je hodně hutný a je potřeba si s ním na pokožce trošku vyhrát, aby se hezky vstřebal. Opět tu nechybí příjemná vůně a krásně jemná pokožka po nanesení krému. Nezanechává mastný film, což je super, každopádně i bez něj cítíte, že je vaše pokožka hydratovaná. Doporučuje se aplikovat jednou denně na celé tělo.


ANTI-CELLULITE BODY OIL Masážní tělový olej proti celulitidě a striím
Co se týče vůně, tak je mi tento olej nejméně sympatický, ovšem ztracené body za vůni si doplnil poté, co jsem ho vyzkoušela. Přípravky na olejových bázích mám moc ráda, takže si mě postupně získal i tento výrobek. I když se jedná o olej, dobře se vstřebává a pokožku nezanechává mastnou. Měl by zlepšovat její vzhled a díky vysoce účinným přírodním olejům viditelně vyhlazuje celulitidu, zlepšuje vzhled strií a omezuje jejich vznik. Pravidelnou masáží se zlepší prokrvení vaší pokožky, lymfatický oběh urychlí odvodnění a oživí unavenou pokožku.


Já osobně na žádné zázračné zeštíhlující přípravky, které by vás během chvilky zbavily několika centimetrů problémových partiích, nevěřím. Vždy je zapotřebí trocha pohybu a vyvážený jídelníček, ale určitě tuto řadu shledávám jako velmi povedenou a bude vám jistě skvělým doplňkem k cestě za nádherným tělem a pokožkou celkově.

Už jste zaregistrovaly novou vylepšenou řadu Enja? Zaujal vás některý z výrobků? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Z nove jsem jeste nic nezkousela, ale ze starsi verze jsem mela nekolik produktu a byly fajn.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. O řadě už vím a moc se mi líbí obaly. Na zázraky v lahvičkách moc nevěřím, samy o sobě by asi nefungovaly, ale se zdravým jídelničkem a pohybem už by se nějaké výsledky dostavit mohly:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obaly se mi velmi líbí... Já zkoušela pár produktů ze staré řady, každopádně tomu moc nevěřím, že to pomáhá :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, jsem zvědavá jestli ti výrobky za delší čas změní pokožku.

    OdpovědětVymazat
  5. No tak myslím, že potřebuji všechny tyhle produkty :D Bohužel k celulitidě apod. věcem mám hrozně velké sklony,takže se rozhodně porozhlídnu po téhle kosmetice :)

    OdpovědětVymazat
  6. No, musím říct, že úplně všechny tyhle produkty by se mi hodily. :D :) Sice moc nevěřím, že by to mělo nějaké účinky, ale ráda bych to alespoň zkusila. :) Takže se po nich asi mrknu. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři