HELLO DECEMBER

neděle, prosince 06, 2015

Ahoj krásky,
už pár dnů tu máme prosinec, poslední měsíc roku 2015. Úplně žasnu nad tím, jak vše rychle uteklo a za pár dní se přesuneme na začátek nového kalendáře a vše začne nanovo. Šílený...

Hello December:
zdroj: https://www.pinterest.com/pin/323414816970272359/
Byla bych ráda, kdyby byl tento poslední měsíc poklidný a úspěšný ve všech směrech. Listopad byl pro mě rozhodně tím nejhektičtějším měsícem v celém roce. Několikrát do týdne jsem jezdila na rekvalifikační kurzy a 30.11. se ze mě po úspěšném absolvování zkoušek stala manikérka, pedikérka a nehtová designérka. Následovalo otevření mého vlastního nehtového studia, o kterém bych vám tu také ráda napsala pár řádků, ale to až v dalším článku... Přes týden jsem jezdila všude možně, ať už to byly kurzy, škola, zařizování studia, víkendy jsem trávila za barem, příliš jsem toho nenaspala ani nesnědla a asi tomu mohu ve svém šatníku přivítat velikost 36. Teď jen aby se tam nějaký čas udržela :D Mají být přeci jen ty Vánoce, ale vzhledem k tomu, že téměř do veškerého cukroví máma dává nějakou čokoládovou polevu, pro mě bude cukroví asi pasé. No nevadí.

V blogovém světě se v listopadu moje spolupráce rozrostla o jednu báječnou značku, kterou je Bioderma a za tuto spolupráci jsem nesmírně vděčná, protože jejich výrobky jsou naprosto báječné. I vy máte možnost vyzkoušet některé z jejich výrobků a to v mé blogové giveaway. Odkaz na ni najdete v bočním menu (stačí kliknout na ikonku).

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ano, take doufam, ze mesic Prosinec probehne v klidu a naproste pohode.
    Tak to ti moc gratuluji, urcite s pevnou vuli, tva velikost 36. vydrzi.
    Nedavno jsem se divala na tvuj druhy blog- angelic body, a uz jsi tam dlouho nenapsala :( treba by jsi mohla napsat, jak se stravujes a jak ses zmenila.

    ZuzanMa1

    OdpovědětVymazat
  2. Posielam jedno veľké GRATULUJEM <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je úžasné, měla jsi opravdu velmi úspěšný měsíc, moc, moc gratuluji:-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři