WISHLIST│CHRISTMAS 2015

středa, listopadu 25, 2015

Ahoj krásky,
včera to byl do Vánoce rovný měsíc. Nějak si nedokážu představit, že za tu dobu už budu od ráda sjíždět jednu pohádku za druhou a po večeři si rozbalíme s rodinou dárky. Musím ovšem říct, že čím jsem starší, tím víc pro mě Vánoce ztrácí hodnotu. Tedy alespoň pokud jde o dárky. Od svátků si spíš slibuji příjemné posezení s rodinou, známými, přáteli a trochu toho relaxu. Věřím ale v to, že se situace změní, až třeba jednou budu mít svoji rodinu a hlavně děti. Vidím to u svého malého bratránka, s ním Vánoce prožíváme úplně všichni snad už od října :D

Já mám za úkol Ježíškovi napsat o "bílej tahač" (kamion), ale prý může být i zelenej nebo modrej :D Takže jakmile někde v hračkářství ulovím, co si ten náš malý raubíř přeje, já si zuby brousím na těchto pár věcí, které můžete vidět na obrázku.



Nedá se ani tak mluvit o tom, že bych si přesně toto přála pod vánočním stromečkem. Jsou to spíš věci, které si tak jako tak pořídím v průběhu roku. A stejně tak to je se vším ostatním. Když se mi něco líbí nebo něco potřebuji, jdu a koupím si to. Rozhodně nečekám (na nic už nečekám) na Vánoce nebo narozeniny. Nečekám žádné obří dárky. V květnu mi bylo naděleno auto, v srpnu zrcadlovka, takže já jsem vlastně takové menší Vánoce v třiceti stupních prožila už před několika měsíci :)

*některé z obrázku slouží pouze jako ilustrace, nemusí se jednat o konkrétní produkty

HUGO BOSS Ma Vie
Jakmile jsem v parfumerii ucítila tuto vůni, tak jsem měla jasno - tu musím mít! K mému štěstí se mi podařilo "doplácat" zbytky mých parfémů, které jsem měla doma, takže pořídit si nějaký nový je vlastně nutnost :D

Kniha DÍVKA VE VLAKU (Paula Hawkins)
Na tuto knížku si brousím zuby už dlouho. Upoutávku v rádiu jsem na ni slýchala v jednom kuse a po dlouhé době se jedná o knihu, ke které bych si skutečně ráda chtěla sednout a začíst se do ní.

Černá taška/kabelka
Moje nová společnice by měla být velká, pevná, prostorná a hlavně černá!

EOS Balzám na rty
Můj současný "mazač" mi doslova mizí před očima, takže už teď se dívám po nové voňavé variantě, kterou bych vyzkoušela.

HAKURO štětce
Doma mám cca okolo padesáti štětců, ale pořád je jich málo :D Když na blog tvořím nějaké líčení, stále mi přijde, že jich je nedostatek, nebo jsou některé štětce špinavé od jiných stínů. Čím dál víc se mi zamlouvají sady štětců od Hakuro, takže je možné, že právě o tyto kousky rozšířím svoji sbírku.

Peněženka
Nemusí to být vyloženě ta, od Michaela Korse, ovšem kdyby byla v podobném duchu, vůbec bych se nezlobila. U peněženek mám ráda eleganci a jednoduchost, žádnou divočinu.

Oblečení
I v oblékání mám ráda jednoduchost a nebaví mě vymýšlet složité outfity. Poslední dobou jsem našla zalíbení v úzkých džínách nebo leginách a různých cardigan svetřících či přehozech. Jakmile narazím na červeno černou kostkovanou košili, ihned ji beru! K černým věcem naprostá paráda a pokud jde o čepici - jako mladší bych si mrazem nechala upadnout uši, protože jsem byla přesvědčená o tom, že v čepici vypadám jako pako :D Ovšem jak mám kratší vlasy, tak se mi u nich čepice líbí, takže po nějaké také budu pokukovat, nebo doufat, že některý z Ježíšků narazí na tento seznam a hned bude mít jasno ;)

A co byste rády pod stromečkem viděli letos vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Hezky! Taky už jsem.připravila :-D Už se to bliziiiiii

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký seznam a dobré tipy. Černou univerzální tašku jsem si pořídila tento měsíc. Pod stromeček toho příliš nepotřebuji, to co chci si stejně v průběhu roku koupím. Mám ráda praktické dárky, takže bych se rozhodně nezlobila za pěkné povlečení nebo i kosmetiku, např balíček sprch. gelů, apod.. Rozhodně nepotřebuji extra drahé dárky proto abych byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaké štětce bych také pod stromečkem našla ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych pod stromečkem ráda objevila Vyvažující pleťový olej od Loreal a nezlobila bych se ani za elektrický pilník Scholl. A pokud by na mně Ježíšek myslel i s nějakou další lákavou příchutí EOSu, tak bych byla přímo v sedmém nebi:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasna prani. Cepice ti urcite slusi! Na Vanoce bych si prala, aby za mne nekdo uklidil, navaril a napekl...uz na tom plneni prani pracuji. Vanoce ale o tom nejsou...je to o pohode s rodinou a hlavne o tech rozzarenych detskych ocich.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký!! Na košili mrkni tady ;) http://unimoda.cz/damske/halenky/kosile A štětce mám od Péti ( Lovely hair a super) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to je moc krásné, jak to ty děti tak hezky prožívají, že :) Už se taky těším, až budu mít svoji rodinu a děti a tohle všechno budeme prožívat spolu :). Opravdu to hrozně letí, ani si nechci představovat, jak se za měsíc touto dobou budu učit na zkouškový :/

    OdpovědětVymazat
  8. moc se mi líbí kabelka a čepice :) černá je prostě nestárnoucí klasika a must have :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kabelka je úžasná, nějakou takovou bych taky uvítala :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. ja zbožňujem keď môžem pozerať na to čo si iný želajú :) ..vždy ma chytí inšpirácia, prípadne pribudne mne ďalšia vec do wishlistu :D ..presne takúto kabelku aku máš ty zháňam už pól roka a nemôžem ju nikde nájsť :( ..naposledy som mala takú z H&M, ale tú som tam kupovala asi pred 2 rokmi a už je dosť zničená..:) inak by som aj celý wishlist brala :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři