Garnier PERFECT BLUR Vyhlazující zkrášlující péče

pátek, listopadu 27, 2015

Ahoj krásky,
docela dlouho jsem přemýšlela, jestli vám o tomto produktu psát, nebo ne. Na internetu narazíte jak na pozitivní, tak negativní recenze na tento výrobek, ale jak se říká: Sto lidí, sto chutí.. Každému vyhovuje něco jiného, každý preferuje jiné benefity, takže nakonec jsem se rozhodla vám recenzi přeci jen napsat.


Řeč bude o vyhlazujícím krému Perfect Blur od Garnier. Na první pohled se tato vyhlazující báze tváří velmi sympaticky a docela nevinně. Zářivá růžová krabička si jistě získá pozornost kdekoho a to, že báze slibuje vyhlazení vrásek, pórů, nedokonalostí a pleť zmatní, je také velmi lákavé.

Vše má ovšem své ALE. Jako většina podkladových bází, které mají vyhladit a vaše pleť by se tak rázem měla stát konkurencí pro pleť porcelánových panenek, i tato je napěchovaná silikony od hlavy až k patě. Komu je složení výrobku úplně jedno, bude shledávat tuto bázi naprosto fantastickou a bude to pro něj skvělý každodenní pomocník, pokud právě nebude chtít sáhnout po make-upu, ale i přesto by rád "vyretušovanou" pleť.


Skutečnost je taková, že báze vám pleť ucpe, kde to jen půjde a na obličeji vám bude pouze "sedět". O nějakém nanesení make-upu zde nemůže být ani řeč. Báze do sebe make-up nepustí a dalo by vám hodně velkou práci ho zapracovat.

V krabičce najdete narůžovělou tubu, ve které je báze, ovšem přijde mi, že v ní je víc vzduchu, než použitelného materiálu. V jeden moment báze leze z tuby téměř sama, jindy ji zas musím dolovat pořádným zmáčknutím. I když je báze také lehce narůžovělá, na pleť to nemá žádný vliv, nedodá ji žádný barevný tón, ale stává se transparentní.



Po vyzkoušení musím říct, že báze vám pleť skutečně vyhladí a zjemní. Ideální by byla pro ty z vás, které netrpí na akné nebo nějaké nedokonalosti, protože s nimi si báze vážně neporadí a nijak je neschová. Ten prvotní nápad k vytvoření něčeho, co by vám pleť vyhladilo, byl určitě dobrý, jen by bylo super, kdyby existovalo něco, co neobsahovalo takovou nálož silikonů.

Já jsem tento výrobek sehnala za nějakých 50,- ve výprodeji v DM, protože jsem si chtěla ověřit, co je pravdy na všech doposud napsaných recenzích. Plnou cenu, která se pohybuje okolo 200,-, bych za něj vzhledem ke složení nedala.

Máte s tímto výrobkem zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mně tahle báze zklamala, tím víc, že jsem ji kupovala za plnou cenu. V obale bylo dost vzduchu, takže mi to často prskalo spíš vzduch než samotnou bázi a byl dost problém pak nanést make-up. prostě mi přišla k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  2. Také ji mám doma , není špatná ale vyloženě zázrak to není . Podruhé bych si ji asi nekoupila

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři