NIVEA Make-up Starter - lehký podkladový krém - recenze

pátek, listopadu 06, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jeden typ na skvělý podkladový krém pod make-up. Konkrétně půjde o Make-up Starter od značky Nivea.



Jedná se o lehký podkladový krém s vitamíny a přírodními výtažky z lotosu, který zajišťuje optimální hydrataci normální až smíšené pleti. Ihned se vstřebává a poslouží jako perfektní základ pro jednoduchou aplikaci make-upu a měl by tak prodloužit "životnost" make-upu na vaší tváři.

 Krém je v praktickém plastovém kelímku se šroubovacím uzávěrem. Celý design je pro značku velmi typický, takže žádné překvapení. Po odšroubování uzávěru je z krému cítit velmi lehká a nenásilná vůně. Krém má krémovější konzistenci, ale působí i gelově. Na pleť ho stačí nanést skutečně malé množství, protože se rychle vstřebává a zanechává ji skutečně krásně jemnou, vyhlazenou a zdá se mi, že krém pleť i rozzáří. Báječně ji vyhladí a je velmi příjemný. Pokud jde o výdrž make-upu, neřekla bych, že by ji nějak zásadně prodloužil, což pro mě ovšem není nijak zásadní.



Krém sem před aplikací make-upu často vynechávala, ale je mi jasné, že hydratace je potřeba a s tímto krémem se mi daří tento nedostatek dohnat. Protože je krém na pleti velmi lehký, je pro mě spíš radostí než povinností ho používat. Pokud hledáte vhodný podkladový krém, myslím si, že s tímto rozhodně nešlápnete vedle :)

Máte s ním zkušenosti? Zaujal vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Krem nikdy nevynecham a tento se mi zda konzistenci skvely. Nekdy pridam kapku arganoveho oleje do makeup pro jeste vetsi hydrataci a rozzareny vzhled.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém jsem nikdy nezkoušela, ale ani ho zkoušet neplánuji.. Mám raději hutnější krémy :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Nivei noční krém, jiný jsem nezkoušela. Tenhle mě docela láká, když je podkladový pod makeup :) ale ještě uvidiím, teď používám svůj oblíbený od Baley :) super článek
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za recenzi. Už před několika týdny jsem nad tímto produktem uvažovala ale nakonec nekoupila. Teď mám jasno a určitě si ho koupím. Mám ráda lehké gelovite konzistence ale zase nemám ráda když mi na obličeji udělá lepivý film.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Nivei mám noční krém a vyhovuje mi, zaujal mě i podklad. Super článek :)
    Polka Dots and Beauty

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři