Další várka vánočních balíčků od Rimmel London, Astor a Miss Sporty

neděle, listopadu 29, 2015

Ahoj krásky,
po vánočních balíčcích od Dermacolu nezahálely ani ostatní značky a přichystaly si pro vás výhodné dárkové kosmetické kazety, které už nějaký pátek můžete vidět v drogeriích.


Ke mně se dostalo hned několik těchto kazet, kterými plánuji obdarovat své blízké a možná, že jedna z nich poputuje i k některé z vás. Po giveaway s Biodermou mám v plánu ještě jednu soutěž.

Co se týče obsahu balíčků - jak můžete vidět na fotkách, ať už se jedná o Rimmel London, Astor nebo Miss Sporty, každý z nich obsahuje řasenku. Ty jsou doplněny buď o laky na nehty, oční linky nebo kajalové tužky na oči.

Kazetu od Astor jsem ukořistila pro sebe, protože jsem byla velmi zvědavá na řasenku, která se nacházela uvnitř a už teď vám mohu říct, že se můžete těšit na velmi vydařenou recenzi :)


Jak už jsem psala v článku o dárkových balíčcích od Dermacolu, i tyto kazety jsou skvělou alternativou, pokud budete shánět nějaký dáreček na poslední chvíli, nebo vám zkrátka nějaká z kazet padne do oka.

Která z kazet by se líbila vám? Možná, že právě ta se objeví v předvánoční giveaway :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Mě se nejvíce líbí kazeta od Astor, jelikož tuto značku mám moc ráda :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny vypadají lákavě, ale nejvíc by se mi líbily asi balíčky od Rimmel, lak na nehty v kombinaci s řasenkou potěší:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké kazety, nejvíce se mi líbí asi ta od Astor :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě jsou tohle skvělé dárky pro každého. A každého vždy potěší :-) A hlavně se skvěle balí do papíru :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři