HELLO OCTOBER

pátek, října 02, 2015

Ahoj krásky,
tentokrát jsem se do měsíce trefila :D To je totiž tak, když máte v konceptu uložených několik článků s úvodními obrázky pro daný měsíc a omylem se rozepíšete do jiného, než byste měly (je to no, co už, teď už nic).

Když se poohlédnu zpět, tak všechny měsíce utečou vždycky hrozně rychle, ale září mi připadalo pryč snad nejrychleji. Asi to bude tím, že se školou mi opět nastala nějaká povinnost a momentálně jsem pořád v jednom kole. Ne kvůli tomu, že bych učení dávala až spoustu času, ale do něčeho jsem se pustila. Donutilo mě k tomu to, že se mi nedařilo najít nějakou stálou práci. Jo, sice chodím o víkendech za bar, ale nedá se mluvit o něčem, co by mě uživilo a na čem bych mohla stavět budoucnost (a já rozhodně nechci být na někom finančně závislá). Vystudovala jsem veřejnosprávní činnost a k mojí smůle ve všech pobočkách, kde by se jim tato profese hodila, požadují několikaletou praxi, kterou, bohužel, nemám. Tudíž jsem se zaměřila na to, co mi jde a co mě baví - gelové nehty. Takže koncem listopadu bych měla otvírat své vlastní nehtové studio :) Momentálně lítám po všech úřadech a vyřizuji potřebné papíry, aby byl provoz legální a bez nějakých problémů. Představu o designovém provedení už mám taky, takže během víkendu bych ráda vymalovala a nastěhovala koupený nábytek. Pokud mi vše vyjde tak, jak bych si přála, budu mít o jeden kámen na srdci méně a o splněný sen více. Tak snad..


Koncem měsíce jsem se články trošku otálela, za co se omlouvám a zkusím se polepšit. S podzimem ke mě přišlo i nachlazení, se kterým zatím statečně bojuji. Být nemocná je momentálně to, co by se mi hodilo ze všeho nejmíň. V hlavě mám spoustu námětů na články, jen si v klidu sednout a naházet je do počítače. 

Říjen, jako takový, mám hrozně ráda. Je to měsíc, kdy je mi sice o rok víc, s čím nic nenadělám, ale přijde mi, že se během něj rozjede ten pravý podzim, který miluju! Letos se mi snad konečně povede nafotit nějaké fotky s padajícím listím, které plánuji každý rok a nakonec to nevyjde (stejně tak, jako s kulatými balíky slámy v létě). Říjnem se také rozjíždí taková "slavící" sezona v naší rodině, protože až do konce roku má většina z nás narozeniny nebo svátek. Mám ráda ty chvíle, kdy se všichni společně sejdeme. Vždycky si užijeme spoustu zábavy a člověk tak na chvíli může vypnout.

A asi poslední věcí, kterou mám na srdci je to, že bych se ráda dostala zpět ke koním. Vyjížďky nebo ježdění za takového počasí mě baví nejvíc. Když není nijak hnusně, občas foukne vítr a sem tam vysvitne sluníčko, to je pak paráda. Pokud vše klapne, měla bych možnost vyzkoušet ježdění úplně někde jinde, než jsem doposud jezdila, takže je to pro mě trošku výzva, ale zároveň se i hrozně těším.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Držím palce, ať se vše vydaří. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ať ti vše vyjde. Nehtové studio je dobrý nápad, když by tě to bavilo, tak proč něco takového nezkusit.

    OdpovědětVymazat
  3. Snad Ti všechno výjde podle plánu a budeš mít spoustu spokojených zákaznic :). Já to mám s podzimem stejně jako Ty, zbožňuju ho. Ta atmosféra, vůně ve vzduchu, padající listí, kaštany.. Teď si ho poprvé užívám ve Vídni a je nepopsatelně krásný. Celé hodiny trávím v Schonbrunnu na lavičce v parku, pozoruju veverky, které se nechají i nakrmit, a počítám spadlé kaštany na mou hlavu. A jsem nejšťastnější :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři