Dermacol SOS REPAIR krém na ruce & SOS LIPS balzámy na rty - recenze

čtvrtek, září 24, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám pár řádků o posledních novinkách od Dermacolu, které se ke mně dostaly. Léto už je nejspíš nenávratně pryč a tak je nejvyšší čas začít se připravovat na podzim a následující zimu. Já osobně mívám v tomto roční období extrémně vysušené ruce, takže s první novinkou mi Dermacol přišel velmi vhod!


Jde o SOS Repair regenerační krém na ruce. Červené lesklé balení se mi velmi líbí, obzvlášť spojení rukou do tvaru srdce. Ta červen ve mě evokuje blížící se Vánoce, takže už teď vím, jaký krém pořídím svým prababičkám do vánočních balíčků. Krém obsahuje skvělou kombinaci panthenolu, urei a bambuckého másla. Tyto složky hloubkově regenerují suchou a popraskanou pokožku a zanechávají ruce krásně vláčné. Krém je poměrně hustý, příjemně voní a do rukou se velmi dobře vsákne. Zanechá je krásně vláčné a nejsou příliš mastné, což je super.

Krém seženete na eshopu nebo v drogeriích od 89,-.

Další novinka byla zaměřená na rty. Jsou to SOS zvláčňující balzámy na rty s vůní mandle (oranžový) a čokolády (zelený). Balzámy mají jednoduchý barevný obal s plastovým víčkem, které ovšem bude asi velmi náchylné k prasknutí, pokud budete stejně šikovní, jako já. Zatím sice drží, ale mám přes jedno z víček prasklinu (co už teďka..). Těšila jsem se na báječnou vůni čokolády a mandlí, ale prostě nic z balzámů necítím. Tedy něco ano, ale nepřijde mi, že to jsou zrovna tyto dvě složky. Každopádně jsou balzámy fajn, plus mají určitě za SPF 15 a taky vláčnost po nanesení. Obsahují přírodní oleje, včelí vosk a vitamín E, který je skvělý pro regeneraci rtů. Kdyby báječně voněly tak, jak jsem očekávala, neměla bych jim co vytknout.

K dostání jsou od 79,-.

Máte s výrobky zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ten balzám vyzkouším, teď mi nepomáhá na rty vůbec nic
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámy jsem ještě nezkoušela, ale krém na ruce ano a taky mi na běžné promazávání během dne vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři