HAPPY BIRTHDAY TO ME

sobota, října 10, 2015

Ahoj krásky,
úplně živě si vzpomínám na to, jak jsem si říkala, že za čtvrt roku mi bude zase o rok víc. A ono je to už dneska! Zatím mi tato skutečnost nijak nedošla, dnešek trávím úplně stejně, jako většinu všedních dnů i víkendů, jen s tím rozdílem, že mi v jednom kuse brní telefon s přáníčky od přátel a telefonáty od mých blízkých.


Nějak extra narozeniny neslavím. Nepořádám velké oslavy, kde by se každý cpal chlebíčky nebo něčím sladkým a ani nemám v plánu narozeniny zapít. Asi už stárnu :D Ale já na tohle prostě nikdy nebyla...

Pokud by se mi skrz narozeniny do rukou dostal nějaký dáreček, který by se týkal kosmetického a dívčího světa celkově, moc ráda se o něj s vámi prostřednictvím blogu podělím. Také bych ráda uspořádala narozeninovou giveaway. Blog už sice narozeniny měl, ale toto berte jako takovou odměnu za "věrnost" a sledování. Slavím já, ale dostáváte vy!

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři