Rimmel London Supercurler 24HR řasenka - recenze

pondělí, října 12, 2015

Ahoj krásky, 
už nějaký den pro vás pečlivě testuji nejnovější řasenku od Rimmel London - Supercurler a právě dnes si na ni můžete přečíst moji recenzi.


Po černé, modré a bílé patří mezi mé oblíbené barvy i fialová, takže syté purpurové balení se zlatým potiskem se mi velmi líbí. Celkově vypadá řasenka velmi stylově a na tomto dojmu jí přidávají i zatočené drážky na uzávěru. Zvětšující se nápis, kresba oka a popisek jednoznačně vysvětlují, jaké benefity bude tato řasenka mít. 

Řasenka Supercurler je nová objemová a tvarující řasenka, která vám vykouzlí natočené, objemné a nadzvednuté řasy.  

Kartáček řasenky je mírně zakřivený a právě takové kartáčky mým řasám vyhovují nejvíce. Snadno s ním zachytím i ty nejmenší řasy ve vnitřním koutku oka a celková manipulace s ním je velmi jednoduchá. 



Kdyby jste si prošly některé z mých recenzí na nové řasenky, určitě by jste zaregistrovali moje věčné nadávání na to, jak úplně nové a příliš mokré řasenky řasy slepují atd., ale tato fialová fešanda mě mile překvapila. Nejen, že mi řasy hezky nadzvedla a jednotlivě oddělila, ale vůbec je neslepila, nikam se neobtiskla, je prostě skvělá! Co na ni obdivuji ze všeho nejvíc, je to, že dokáže udělat skutečně velmi přirozený a přesto krásný pohled, na kterém si zakládám. Žádná z nás přece nechce mít na řasách tunu černé barvy a řasy slepené k sobě, nebo ne?


K dostání je ve všech drogeriích nebo na eshopu Rimmel London od 229,- Kč.

A pokud stále hledáte odličovač očí, který by vám vyhovoval, Rimmel London jeden takový má. Ten by si měl poradit i s voděodolnou řasenkou a makeupem.


Zkoušely jste tuto novou řasenku? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mně tenhle typ řasenek vůbec nevyhovuje :/
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. O této řasence jsem již slyšela, ale moc mě nezaujala.. :-/

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Odličovač vypadá lákavě.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři