Spotřebováno ◄ČERVEN, ČERVENEC, SRPEN►

středa, září 16, 2015

Ahoj krásky,
protože se mi za červen nastřádalo poměrně málo prázdných obalů, rozhodla jsem se s tímto článkem počkat, až jich bude víc. V dnešním Spotřebováno se promítnou všechny věci, které se mi podařilo spotřebovat především během prázdnin.


SYOSS Volume Lift šampon na vlasy
Když si mám pořídit nějaký šampon, většinou se zaměřuji na to, aby mým vlasům nějakým způsobem pomohl, takže vyhledávám slovíčka "repair" nebo "oil", protože tyto složky mají mé vlasy velmi rády. Tento šampon jsem dostala společně s lakem na vlasy v krásném dárkovém balení na Vánoce a i když se zaměřuje na objem, tak mi vyhovoval. Vlasy jsem po něm měla nadýchané, příjemně provoněné, takže super. 

Dermacol Aroma Ritual sprchové gely - irská káva a belgická čokoláda s pomerančem
Tyto sprchové gely u mě uvidíte nejspíš hodně často (co se spotřebování týče). Podařilo se mi totiž vyhrát kompletní řadu těchto sprchových gelů a na nějaký čas nebudu muset do drogerie :D  Konkrétně tyto dvě varianty jsou mé nejoblíbenější.

Fa Magic Oil sprchový gel s vůní modrého lotosu
Další moc fajn sprcháč. Olejové mám moc ráda a u tohoto bylo fajn, že vám pokožku nijak nevysušil, zanechal ji hezky hebkou a příjemně ji provoněl. 


Garnier mineral deodorant & Nivea dry comfort
Když si vzpomenu na ta úmorná horka, nevybaví se mi moře, pláž, nebo bazén, ale právě deodoranty :D Tento zelený od Garnier mám hodně ráda především kvůli jeho vůni a skvělý je i růžový. Pokud jde o Niveu, toto byla snad moje první premiéra, pokud jde o deodoranty. Nějak si ale nevybavuji, že by se mi vryla do paměti takovým způsobem, že bych po ní musela sáhnout znovu.

Garnier Pure Fruit Energy peelingový gel
Pokud máte rády vůni citrusů, tak vám tento peeling mohu jedině doporučit. Já ho používala především ve sprše na dočištění pleti a úplně nejlépe mi tento peeling posloužil ráno, když jsem kolikrát potřebovala pleť skutečně probrat.

Garnier Essentials zjemňující pleťová voda
Při koupi této vody jsem se dvakrát nerozmýšlela, potřebovala jsem něco, čím bych pleť vyčistila než jsem aplikovala jistou vodičku, kterou jsem dostala na předpis od své doktorky. I přes to, že vůně, kde se objevují květiny příliš v lásce nemám, jsem byla s vodou spokojená.

Bioderma Hydrabio Gommante peelingový krém
Absolutně nejlepší peeling, který jsem kdy měla! Skvělé na něm bylo to, že obsahoval skutečně drobná zrníčka, takže vám pleť příliš nepodráždil, ale krásně vyčistil a zjemnil. Jakmile mi dojdou všechny peelingy, co mám doma, tento kupuji jako první.


Balea odličovač očí
Toto už je taková stálice, co se spotřebování týče. Ovšem momentálně tento odličovač u mě vidíte asi naposledy (alespoň na nějaký čas), protože ho nahrodil úžasný olejový odličovač od Dermacolu.

Dermacol Aroma Ritual krém na ruce s vůní belgické čokolády a pomeranče
Jakmile se léto přehoupne v podzim, tak to začínají pociťovat hlavně moje ruce. Začínají praskat (především polštářky prstů) a mnohdy to nechám zajít tak daleko, že praskliny jsou až do krve. Letos tomu ale chci předejít, takže mažu o sto šest a po dlouhé době jsem vypotřebovala i nějaký ten krém. Sprchový gel s vůni belgické čokolády a pomeranče mám v oblibě už dlouho, takže se není čemu divit, když se tu objevil i tento krém.

Balea pleťové ubrousky
Pokud jste někde na cestách nebo se ráno nechcete příliš dlouho zdržovat s čištěním pleti, tak zkuste tyto parádní ubrousky! Já se k nim vracím hrozně ráda především kvůli té parádní grepové vůni.

Rimmel Lasting Finish pudr
Celkově se Rimmelu řada Lasting Finish velmi povedla a ani tady tento pudr nebyl výjimkou. Skvělé na něm bylo to, že se dal použít jak suchý, tak i mokrý. Praktické balení se zrcátkem bylo ideální do kabelky a o balení ani nemusím mluvit.

AVON naturals krém na ruce s vanilkou
Další super krém s ještě lepší vůní vanilky. Ruce krásně hydratoval a zanechával je krásně jemné.

AVON naturals sprej na vlasy s meruňkou
Jemné vlasy provoněné meruňkou - přesně to vám udělá tento sprej. Nejlepší na něm byl asi ten rozprašovač, ve kterém sprej je. Já ho momentálně používám na regenerační vodu na vlasy s keratinem.

Schauma sprej na vlasy Super ovoce & Výživa
Po dobré zkušenosti s tímto sprejem jsem po něm sáhla znovu. Vlasy jsou po něm nádherně provoněné, snadno se rozčesávaly a kolikrát jsem je po uschnutí ani nemusela zbytečně žehlit či jinak upravovat.

L´Oreál Paris Super Liner Blackbuster oční linky
Na tyto linky se mi na blogu sešlo hodně sporných názorů, hlavně pokud šlo o jejich praktičnost a používání. Jejich hrot byl skutečně hodně silný, ale pokud jste nebyly úplná kopyta, tak se vám s nimi podařilo udělat i tenčí linku. Já s nimi byla spokojená především kvůli jejich pigmentaci.


Máte s některých z výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Pěkné spotřebováno, máš toho dost. Co se výrobků týče,grapefruitové ubrousky Balea jsou nejlepší. Garnier antiperspirant též nebyl špatný. Sprej na vlasy od Avonu mám také ale s vůní Magnolie, který též ráda používám. To je asi vše z tvých výrobků které jsem vyzkoušela já.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři