Dermacol BT CELL Lifting Aromatherapy - recenze

pátek, září 18, 2015

Ahoj krásky,
už je to delší doba, co mi Dermacol poslal k vyzkoušení toto povzbuzující liftingové sérum a já vám na ně konečně přináším recenzi. 

Protože je tento výrobek určený především pro věkovou kategorii 30+, rozhodla jsem se sérum poskytnout někomu jinému a jelikož všechny výrobky určené na zralejší pleť doposud shrábla moje máma, řekla jsem si, že tentokrát obdaruji svoji babičku.


Povzbuzující aromaterapie s liftingovým účinkem má okamžitě vyhladit jemné vrásky a již od prvního dne aplikace má znatelně redukovat hloubku vrásek až o 20% a jejich povrch dokonce o 36%.

Díky cenným esenciálním olejům, především z ylangylang, pačuli a grepu pleť regeneruje, zklidňuje, zvláčňuje a dodává jí jemnost. Stačí aplikovat pár kapek na obličej nebo krk a lehce vmasírovat. Olejíček se používá především na noc a aplikujete ho dle vaší potřeby.

Najdete ho v malé praktické skleničce s šikovným kapátkem, díky kterému olejíček nanesete přesně tam, kam chcete. Olej jsem přímo na sobě nezkoušela, jednu kapku jsem si nanesla na hřbet ruky, abych viděla, jak olejíček funguje. Ten se hezky během několika sekund vstřebal do pokožky, zanechal ji velmi jemnou na dotek a nevytvořil žádný přehnaně mastný film. Jeho vůně není nijak přehnaně parfémovaná. Mírně z oleje cítím již zmíněný grep, ale celkově je mi vůně poměrně neznámá (to bude zřejmě tím ylang ylang).


Co vám budu povídat, babička byla z této pozornosti velmi nadšená a domluvili jsme se, že cca za tři týdny od prvního použití si sedneme a “dáme řeč“ o tom, jak na ni olej působí a jestli pocítila nějakou změnu či dokonce zlepšení pleti. Asi po dvou dnech mi zazvonil telefon – Babička. Normálně bych očekávala něco ve stylu, ať jdu před barák, že nám děda něco veze (většinou se tak děje po různých poutích nebo hodech, kdy se všichni sejdeme u babi, všude je plno jídla a to, co se nesní, se rozdělí na příděly a dědeček dělá rozvážku k nám a k mojí tetě :D). Babička mi, celá nadšená, sdělila, že už teď vidí jasný rozdíl v hloubce vrásek, že má pleť o dost vypnutou, jemnější a že se jí zdá skutečně oživená. Z pouhého otestování se tato aromaterapie pro moji babičku stala každovečerní rutinou a sérum si po jeho spotřebování kupuje nové pořád dokola.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři