Rimmel London řasenka Wonder´full Wake Me Up s vitamíny & výtažkem z okurky - recenze

sobota, srpna 01, 2015

Ahoj krásky,
v taštičce s novinkami od Rimmel London jsem, společně s ostatními blogerkami, měla možnost vyzkoušet nejnovější provedení řasenky Wonder´full, která nese název Wake Me Up!


V samotném složení řasenky nechybí provitamín B5, vitamín E a výtažek z okurky. Řasenka také slibuje řasám fantastický objem bez žmolků, úžasné natočení a délku. 

Z řasenky čiší energie už z pouhého obalu, který je krásně metalicky zelený. Balení je hladké a nechybí ani typické "twisted" zatočení, jaké je pro řasenky Wonder´full typické. Oranžový potisk dodává řasence tu poslední kapku energické jiskry. 


Co jistě stojí za zmínku je i chytrý Pin Up kartáček, díky kterému se řasy dají perfektně vytvarovat do pomyslného vějíře. Jeho jemné štětinky zachytí každou řasu a zvládne ji tak perfektně zvýraznit. Manipuluje se mi s ním dobře, dostanu se s ním lehce do vnitřního koutku oka a tak žádná řasa není ošizena.

Moje řasenka nese odstín 001 Black, ovšem řasenka je k dostání i v Extra Black verzi. Ten poznáte tak, že je v tmavě zeleném provedení.

Co mě na této řasence fascinovalo asi nejvíc, je její vůně. Nádherná svěží okurková vůně! Doposud všechny řasenky smrděly voněly identicky a jejich vůně byla typicky řasenková, ovšem tady je to úplně jinak!


Řasenka mě rozhodně oslovila a věřím, že mi bude dělat dobrou službu, jen mi přijde, že úplně všechny řasenky, jak jsou nové a mokré, řasy víc slepují a ze začátku výsledný efekt není úplně to pravé ořechové.

Máte s touto řasenkou zkušenost?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. táto špirála vyzerá lákavo, iste vyskúšam! :)


    Izabella | my diary /klik/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám s ní zkušenost ale přemýšlým o její koupi..Láká mě svým obalem a tím že věci od Rimmelu mám dost ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Udělala ti pěkné řasy. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel mám veľmi rada a hneď ako dopoužívam moju obľúbenú od Essence tak idem po nej. Vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja túto riasenku momentálne testujem , aj vo verzii Extreme Black, ale zatiaľ ma veľmi nenadchla :/

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Playboy - Play it Wild

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle řasenka se mi po vzhledové stránce moc líbí a ta vůně by mě zajímala :)

    Freeman - pleťové masky

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že do ní půjdu :) Žádnou řasenku od Rimmelu nemám a viděla jsem ji i u GetTheLouk :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky si myslím, že nazačátku řasenky vždycky slepují. Proto používám ještě suchý kartáček na pročesání po nanesení řasenky a pak je efekt super. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám tuto řasenku v Extra černé verzi a je to podle mě nejhorší řasenka, kterou jsem kdy zkoušela. Sice krásně voní, obal i výdrž ok, ale nedělá téměř žádný efekt. Neudělá žádný objem, jen trošku rozčeše a podlouží, ale výsledný efekt je příšerný. Nedělá prostě žádné pěkné, husté, natočené řasy, ale zplihlé, ztěžklé a nijaké. Rimmel řasenky mám ráda, ale toto je opravdu zklamání.

    OdpovědětVymazat
  10. Tuhle řasenku používám velmi ráda!! :) Hlavně se mi líbí ta vůně okurky. Nemám ráda, když řasenky smrdí jejich klasickou "vůní".

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři