Rimmel London NUDE rtěnky od Kate Moss - recenze

středa, srpna 05, 2015

Ahoj krásky,
pokud patříte mezi velké milovnice nude barvy stejně jako já, tak bych vás tímto článkem chtěla nalákat na nová kosmetická zkrášlovadla, která tentokrát pochází z dílny Rimmel London a které nesou "nálepku" by Kate.



Řeč bude o nových rtěnkách (a jednom balzámu) v nude odstínech, o kterou se celá kolekce rtěnek By Kate rozrostla.

Vezmu to hezky popořadě a nutno ještě říct, že jsem si na zadek sedla hned, jakmile jsem rtěnky spatřila! Ten obal! Nádhera! Balení je totožné s balením, v jakých můžete najít dosavadní rtěnky od Rimmelu, ovšem ta barva! Ta krásná tělová narůžovělá barvička s bílým podpisem Kate! Udělalo na mě hrozný dojem a velmi se mi líbí! Na víčku nechybí vyražená korunka, která je pro RL typická.

Zmiňovala jsem se o jednom balzámu... Ani ten není ošizen o krásný obal, který je bílý, ovšem na kráse mu to nijak neubírá. Pokud by vám někdo nakoukl do kabelky, určitě by si nemyslel, že se zrovna v tomhle skrývá "obyčejný" balzám na rty. Slovo obyčejný jsem musela dát do uvozovek z toho důvodu, protože tenhle balzám není vůbec obyčejný. Ba naopak. Klíčovou ingredienci představuje ricinový olej a pomerančový extrakt. Balzám se má ochranný faktor SF 15, preventivně působí proti popraskání, rty jsou hladší, pružnější, díky lehkému složení nelepí a rty vyživuje.


Pokud jde o samotné rtěnky, nemohla bych si přát lepší odstíny! Do rukou se mi dostaly přesně ty dvě barvy, po kterých bych v drogerii skočila. I když jsem nadšená z obou odstínů, k srdci mi o trochu víc přirostl odstín s číslem 42, který se nese v nádherné meruňkové nude a na rtech vypadá naprosto dokonale! Rty nejsou nijak mdlé, i když jsou nude., Broskvový nádech jim dodá tu správnou šťávu. Odstín 45 se nese v duchu světle růžové a na rtech je už o něco tmavší. Vlastně se jedná o nejtmavší provedení ze čtyřech nových přírůstků.



Na rtech jsou neskutečné! Do jejich máslovité konzistence jsem se naprosto zamilovala, pigmentace je pro mě dostačující, zvlášť, když chci rty v přirozenějším tónu a výdrž je průměrná. Uvádí se, že by rtěnka měla na rtech vydržet až 8 hodin, ale všichni víme, jak to chodí (neplatí u barev na rty od Dermacolu, protože ty je ze rtů obtížné spíše sundat, než udržet).


Nové nude kolekci tleskám! Toto se Rimmelu vážně povedlo a už dlouho jsem mezi dekorativními výrobky neměla tak velké oblíbence, jako jsou právě tyto rtěnky :)

Už jste nové rtěnky zkoušely? Zaujaly vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Tak to mě Rimmel mile překvapil. Jako správný milovník rtěnek mám všechny možné odstíny, ale přeci jenom tyhle nude nemají moc velké zastoupení. Sice jsem od Rimmelu zkoušela jen jednu rtěnku, ale byla jsem s ní vážně moc spokojená, takže se nákupu jedné takové nahé krásky bránit rozhodně nebudu :) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásne pery, tieto odtiene som v 101 už obzerala ale ešte váham nad kúpou. Mám toho momentálne veľa a financie chcem investovať radšej do oblečenia ale určite si minimálne jeden odtieň doprajem =)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny na ruce mě vůbec nezaujaly, ale na rtech vypadají fantasticky. Více se mi líbí ta tmavší 45, o té asi pouvažuji. I balzám mě hodně láká. No uvidíme :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Uz jsem se na tyhle rtenky o vikendu divala a celke me zaujala. Takze si asi skocim pro jeden odstin, ale jeste nevim presne jaky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. krásne pery, najviac sa mi páči druhý odtieň! :)

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se ty odstíny moc nelíbí.. Čekala jsem něco lepšího, ale v této kolekci mě spíš zaujal balzám na rty :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, tak mě se ty odstíny moc líbí, hlavně 42. Díky za tip, určitě se po nich půjdu podívat.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ta 45 je naprosto úžasná! Na tu musím zajít
    www.thepearlsofmylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnky od Rimmelu zbožňuju! Už se těším až si pro nějakou z nich dojdu!
    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Paráda! Koupila jsem si číslo 45 a říkala si, jak asi vypadají ty světlejší, nikde jsem po netu nic neviděla a teď vidím, moc děkuji za odkaz na tvůj blog!! Super článk, super blog, už se těším, až si to tu projdu!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já asi půjdu do odstínu 45 jak to tak vypadá :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak na fotce se mi nejvíc líbí ta 01! Určitě po ní mrknu. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  13. Když jsem se na ně dívala v drogerce, ani mě tolik nezaujaly. Ale teď, jak je vidím na Tvých rtech, tak vypadají super! :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři