Dávka vlastních vitamínů od MIXTURAM.CZ

úterý, srpna 04, 2015

Ahoj krásky,
už jednou (kdysi dávno) jsem měla možnost namíchat si vlastní doplněk stravy a nyní se historie opakovala.

Tu možnost mi dala firma MIXTURAM. Už jste o ní slyšeli? Ještě ne?! Tak mi dovolte vám o ní něco málo říct...


Mixturam vám na svém webu dává možnost namíchat si vlastní doplněk stravy. Tzv. vitamíny na míru. Máte na výběr z různých vitamínů. bylinek, extraktů a dalších prospěšných látek. Je jen na vás, jaké si vyberete!

Samotné namíchání vitamínů je díky přehlednému webu naprostá hračka. Pokud nejste zrovna vitamínoví znalci a nevíte, který vitamín či složka by pro vás byly, k dispozici máte i dotazník, který vám vygeneruje ty nejvhodnější látky přímo pro vás a vyloučí možné alergie apod.


Fajn je určitě i možnost vlastního názvu krabičky s vitamíny. S vymýšlením jsem si velkou hlavu nelámala. Co je pro mě nové je právě plastová krabička. Předchozí verze byla skleněná a tato současná mi přijde o moc praktičtější.

Moje dávka obsahuje vitamín C, zázvorový extralt, skořici, plod acai, kolagen, vápník, hořčík a fosfor. Možnost namíchat si vlastní vitamíny mi přijde vážně super, takže pokud vás tento nápad oslovil stejně, jako mě, určitě do toho jděte a vytvořte si vlastní doplněk stravy :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři