Rimmel London BB Cream Radiance 9 IN 1 - recenze

úterý, srpna 18, 2015

Ahoj krásky,
konečně se mi podařilo dostat se k fotkám nových produktů, které uvízly na mém rozbitém notebooku, takže mi teď nic nebrání v publikování všech recenzí, o které se s vámi chci podělit :)

Rimmel přináší na trh nový rozjasňující BB cream, který je zároveň dokonale přizpůsobivým makeupem a vaše tvářičky tak zanechá velmi přirozené! Toto nové BBčko se speciálním složením 9 v 1 toho umí hned několik - pleť připraví, vyhladí, zakryje nedokonalosti, zvláční, minimalizuje viditelné póry, probudí a pleť rozjasní.


Je obohacený o bambucké máslo, díky kterému pleť skvěle hydratuje a zanechá ji báječně sametovou. Nechybí ani komplex obsahující unikátní formu vitamínu C, díky kterému bude pleť projasněná. 

Jistě vítaným benefitem je ochranný faktor SPF 20, který pomáhá pleť chránit proti nežádoucím UV paprskům.


Už na první pohled mi bylo BBčko velmi sympatické. Tělový obal (přesněji tuba) s jasně oranžovým potiskem a víčkem napovídá, že se uvnitř bude jednat o něco rozjasňujícího. Odstín tuby také reflektuje daný odstín bb creamu - ty jsou k dostání ve dvou odstínech. Na výběr je ze světlé či střední varianty.  

Můj odstín nese název Medium a jedná se tak o střední, tedy tmavší variantu BB creamu. Při vyzkoušení BBčka na ruce jsem si myslela, že i tak na mě bude příliš světlý po tom, co jsem se dost opálila, ale musím říct, že se s barevným tónem pokožky skvěle sjednotil a vypadal velmi přirozeně. Stačí ho nanést skutečně malé množství. Velmi dobře se nanáší a zapracovává do pleti, jen je trochu mastnější a tak se při jeho aplikaci neobejdu bez pudru. Hezky zakryje i mírné nedokonalosti a redukuje drobné skvrnky.


Na léto bude jistě skvělým společníkem, protože má lehké složení a i přes to poslouží jako makeup.
Seženete ho od 159,- Kč ve vybraných prodejnách Rossmann, Teta, nebo Tesco ve stojanech s rozšířených portfoliem.

Mimochodem, zaregistrovali jste nový web Rimmel London? Najdete na něm přehled všech nabízených výrobků, nejnovější produkty nebo různé tutoriály.


Už jste toto BBčko vyzkoušely?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. No tak já ho mám jen ve vzorečku a četla jsem na něj plno záporných recenzí. :))))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšela jsem o něm a celkem mě zaujalo. Mám v plánu si ho pořídit :)

    Ostrava Random

    OdpovědětVymazat
  3. Ty si asi prvá,čo napísala kladnú recenziu. Takže váham, ešte si asi počkám. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sto lidí = sto chutí, ale já jsem s ním vážně spokojená :) Je mi jasné, že někomu nemusí sednout, ale jak říkám (vlastně píšu)... :)

      Vymazat
  4. Nedávno jsem si ho zkoušela v drogerii na ruku, vypadal docela dobře, ale bohužel je na mě hrozně světlý :(

    http://krasna-sluchatka.blog.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři