Články ve Vaší režii!

sobota, srpna 15, 2015

Ahoj krásky,
v první řadě bych se ráda omluvila za současnou neaktivitu zde na blogu, ovšem zradila mě technika. Když zrovna skrz velká tepla nechtěla fungovat WiFi, tak se mi momentálně pro změnu rozbil notebook a jelikož už něco málo pamatuje, šance na jeho vrácení do provozu jsou prý minimální :(

Untitled

Doufám. že se mi z něj alespoň podaří dostat fotky nových produktů, na které vám chci udělat recenze, nějaké uložené dokumenty nebo další věci, o které bych nerada přišla.

Vzhledem k těmto nepříjemnostem jsem si řekla, že to budete právě vy, kdo si nadiktuje budoucí obsah na mém blogu :) Bude se jednat především o recenze kosmetiky, ale zajímalo by mě, který z níže zmíněných produktů vás láká nejvíc a rádi byste si o něm něco přečetly. Stačí mi pod článek do komentářů napsat číslo u jednotlivého produktu, nebo je nějak seřadit - to už nechám na vás :) A hned, jak to bude možné, se do recenzí se vší vervou pustím!


Přeji krásný zbytek víkendu!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ja bych neprv rada si precetla o produktu cislo 2. Mam ho jen ve vzorecku.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To mě mrzí, snad žádné důležité soubory neztratíš, to by byla vážně škoda :(
    Buď 1, nebo 3, nedokážu se moc rozhodnout :D Ale zajímaly by mě všechny produkty, takže na pořadí už vlastně tolik nezáleží :)

    http://krasna-sluchatka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda bych 1,3,5..Hlavně by mě zajímal jaký máš názor na 5:)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři