NAILS │Neon Pink & Silver Glitter│

úterý, srpna 25, 2015

Ahoj krásky,
kdysi dávno, v jednom článku, jsem vám slíbila, že vám něco povím napíšu o svých současných nehtech. Kdo mě sleduje na Instagramu, tak už si této asi tři týdny staré záležitosti jistě všiml.

Asi po dvou letech jsem se rozhodla pro gelové nehty. Důvod byl jasný – moje dlouhé a pevné nehty se začaly lámat, třepit a dorazila jsem je, když jsem si v práci omylem vymáchala ruce v kyselině, kdy jsem zaměnila rozprašovač s jarovou vodou tady za to svinstvo (Gratuluju, Veroniko! Příště si přečti, co bereš do rukou!). Čekat na to, než mi dorostou mé vlastní nehty, se mi nechtělo, takže jsem si vyhledala nejbližší a kvalitní nehtové studio a domluvila jsem si termín.


Možná víte, že se sama věnuji modeláži nehtů, takže bych byla schopná si nehty udělat i sama, ale nějak jsem toužila po tom si na dvě hodiny sednout, natáhnout před sebe ruce a užít si chvíli toho opečovávání. Původně jsem si chtěla nechat bílé nehty se stříbrnými třpytkami a nějakým kamínkem, ovšem řekla jsem si, že využiju toho, že je léto a bílou jsem vyměnila za zářivou neonovou růžovou, která svítí i pod UV světlem (k práci na diskotéce za barem je to ideálka). Původní zůstal jen ten stříbrný prsteníček.

Radikální změnou pro mě byl tvar nehtů. Celý život jsem si nehty pilovala do roviny a stejné to bylo, pokud šlo o gelovky. Řeknu vám, že jak jsem jednou okusila špičky, jiné už nechci. Na někoho by mé nehty byly příliš dlouhé, ovšem pro mě je tato délka naprosto ideální. I své nehty jsem nosila dlouhé a nervózní jsem byla, když jsem je měla zkrácené na minimum. Jedinou nevýhodou je asi to, že mi nehty rostou velmi rychle a tak jsou brzy vidět odrosty (co už).

Začátkem září jdu na doplnění a tentokrát vážně odejdu s bílými! Jen se nemůžu rozhodnout, které z této koláže se mi líbí nejvíc. Které byste zvolily vy?


Budu vám vděčná za každý komentář, který mi pomůže se rozhodnou ;)
Mějte se krásně! 
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krasna barva! Jsem konzervativni a priznam se, ze se mi tyto nehty moc nezamlouvaji, ale chapu, ze jsi nechtela cekat na vlastni. Ty se mi libi mnohem vic :-) Bilo-zlate jsou asi nejhezci.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow this looks awesome! I will have to try!

    With love,
    Suzy ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  3. krásná barva! opravdu ideální k tvé práci:)
    já měla také růžové akorát místo stříbrného jsem nosila zlatý:) a ráda bych vyzkoušela bílé se zlatým proužkem (jako francouzská manikúra) nebo bílé s jedním nehtem zase zlatým)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři