Rexona Maximum Protection Stress Control & Fa Fresh&Dry - recenze

úterý, července 21, 2015

Ahoj krásky,
léto je v plném proudu, teploty v ČR na některých místech trhají rekordy a nejlepší, co můžete udělat, je to, že se půjdete vyplesknout někam k vodě. Co ale ti z nás, kteří musí pracovat a přes den se v takovém počasí přímo koupou ve vlastní šťávě? Přesně o tom bude dnešní článek - o nepocení.



Rexona Maximum Protection Stress Control
Žádná z nás nechce chodit v létě s propoceným tričkem, které by následně ani dvakrát nevonělo. Během léta se setkám se spoustou různých deodorantů, ale s klidným svědomím můžu říct, že tento je pro mě momentálně nejúčinnější. Používám ho už delší dobu, ovšem ne každý den, ale především v horkých letních dnech a ve dnech, kdy vím, že se pořádně zapotím. Myslím, že při maturitě nebo jiných školních zkouškách by váš nejlepší kamarád byl právě tento deodorant.

Deodorant je v klasickém plastovém balení. Jeho použití je také snadné. Stačí sundat víčko, párkrát otočit kolečkem ve spodní části, díky které se na povrch dostane krém a následně aplikovat na pokožku. Jeho vůně je mi velmi příjemná a s čím jsem velmi spokojená, je jeho krémová konzistence, která se do pokožky hezky vstřebává a nezanechává skvrny.

Pokud jste proti silným blokátorům pocení, jako je např. Driclor, myslím si, že tohle je docela příjemný kompromis. Já si ho hned oblíbila, protože svoji funkci splňuje naprosto dokonale!



Fa Fresh&Dry antiperspirant s vůní lotosového květu
Nepotit se a být svěží - to je oč tu běží. Proti pocení a tělesnému západu účinně bojuje i tento antiperspirant od Fa s vůní lotosového květu. Při jeho testování jsem na sobě vůni antiperspirantu cítila poměrně dlouho. Mimochodem - to má vlastně antiperspirant i v "popisu práce" - postupné uvolňování svěžesti.

Sprej slibuje 48 hodinovou ochranu a to i během stresu nebo náročných fyzických aktivit. Pokud bych ale měla Fa s Rexonou srovnat, co se ochrany proti pocení týče, Rexona vyhrává. Při zamezení pocení mi víc vyhovuje tuhý deodorant - hlavně ta krémová konzistence. Fa je skvělá volba především pro ty z vás, které chcete hlavně svěže vonět.


Máte s některým z těchto výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Mám hrozný problém s pocením.. Nejhorší je to právě v těch stresových situacích, tedy hlavně ve škole, kde mám furt "koláče" jako blázen.. Sice se snažím kupovat si trička, na kterých to není tak moc vidět, ale i tak je to hrozně nepříjemný pocit.. Dnes jsem si tuhle Rexonu koupila, tak doufám, že budu tak spokojená, jako ty! :D
    Používala jsem Driclor (no používala... spíš jsem se o to snažila :D), jenže nejdřív jsem myslela, že si podpaží udrbu k smrti a pak že mi snad shoří (a to jsem dodržela všechny ty instrukce k použití).. Ale já kráva jsem ho používala dál, i přes tu příšernou bolest a říkala jsem si, že to vydržím, že to určitě po pár použití přestane a aspoň se už nikdy nebudu tak hrozně potit.. Opravdu jsem se na pár dní přestala úplně potit, ale pálení nepřestalo a později jsem měla podpaží rozežrané a jakoby spálené.. No když to viděla mamka, řekla mi, ať Driclor okamžitě přestanu používat..
    Takže když jsem si přečetla všechny ty kladné recenze na Rexonu Maximum Protection, hned jsem jí musela mít!! :D

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři