Spotřebováno ◄BŘEZEN, DUBEN, KVĚTEN►

úterý, června 30, 2015

Ahoj krásky,
delší dobu se tu neukázal žádný článek tohoto typu - tedy spotřebováno. Nějak se mi nedařilo dosáhnout dna u určitých výrobků, takže dnes tu pro vás mám prázdné obaly za poslední tři měsíce, které už putovaly do koše.


Chtěla jsem  počkat, až se mi těch prázdných obalů nashromáždí o něco víc, aby bylo o čem psát. Doufám, že tento měsíc, tedy červen, bude úspěšnější, než předchozí měsíce :)

Deodorant Rexona Long Lasting Protection - HAPPY
Tato fialová varianta deodorantu s názvem "Happy" mi přirostla k srdci víc, než jeho růžová sladší varianta "Sexy". Líbí se mi na něm, že skutečně ochrání, dlouho vydrží a navíc krásně voní!

Deodorant Dove Invisible Dry
O tomto deodorantu a dalších věcičkách z řady od Dove - Insvisible Dry jste si tu kdysi dávno mohli přečíst v recenzi. Slibuje perfektní ochranu a žádné stopy na oblečení. Musím říct, že při testování se stopy na tričku bohužel objevily, takže pro mě byl docela zklamáním :-/

Čistící a odličovací pleťové mléko Amia
Jedna z mých stálic, ke které se vždycky ráda vracím. I když toto mléko není určené pro odlíčení očí, veškeré líčení z nich stáhne naprosto dokonale! Občas mě mléko v očích štípe, někdy ovšem nikoliv, takže nevím.. :D

Odlakovače na nehty od Essence
V poslední době jsem střídala nehty jak na běžícím pásu, takže se ani nedivím, že jsem spotřebovala hned dvě lahvičky odlakovačů. Dávám přednost tomu s tím černým uzávěrem, protože mě doposud nezklamal a z nehtů vám odstraní i ty poslední nádechy po červeném či černém laku a nehty nechá skutečně úplně čisté! Bohužel na něj v poslední době nějak nemůžu narazit a někde jsem snad i četla, že by měl být stažen z prodeje :-/ To snad ne..


Balea odličovač očí
Toto je jediný přípravek, který v poslední dobou používám při odličování očí. Není to kdo ví jaký zázrak, ale s očním makeupem si hravě poradí, je cenově velmi dostupný a mě prostě stačí :)

Balea šampon proti lupům
Lupy nemám a přesto si tímto šamponem umývám vlasy. Proč? Protože jsem se někde dočetla, že tyto šampony slouží jako peeling na vlasy a já za každou cenu chtěla nějakou šetrnou cestou z vlasů dostat poslední nádechy černé. Moc jsem tomu nevěřila, ale čím dál víc mají mé vlasy hnědý odstín, takže na tom asi něco bude ;)

Syoss Keratin Hair Protection - balzám na vlasy
Šampon z této řady jsem vypotřebovala už dávno, ale balzám mi došel až teď. S vlasy mi udělal skutečně moc pěknou práci, takže kdybych se v budoucnu rozhodovala o koupi nového balzámu (momentálně to asi nehrozí, protože jsem vybavená na rok dopředu :D), toto bude žhavý kandidát.

Syoss Glossing maska na vlasy
Tady ta maska mi přišla vhod až v době, kdy mé vlasy byly narušené peroxidem. Dokázala je skvěle uhladit a dodala jim parádní lesk. O vůni ani nemluvím, ta byla prostě luxusní - žvýkačková!


Balea třpytivý sprchový gel
Věcička, na kterou jsem v našich drogriích nenarazila, ale poslalo mi jí moje nejkrásnější blondýnka Andrejka :-* Báječný růžový sprchový gel, který v sobě má (vlastně tedy měl) ohromné množství shimmeru a nádherně voněl po lesních plodech!

Garnier Fructis Goodbye Damage šampon na vlasy
Pokud hledáte nějaký zaručený šampon, který by měl mít snahu vám dát nějakým způsobem vlasy do pořádku, sáhněte po tomto! Já jsem s ním naprosto spokojená a jak už jsem se zmiňovala, kdybych tu neměla krabici, ze které přetéká kosmetika všeho typu, toto by byl šampon, který bych si kupovala pořád dokola!

Shauma Regenerace a Péče šampon na vlasy
Další z mých oblíbených kousků ve vlasové kosmetice. Konkrétně tento šampon vlasy také krásně uhladí, provoní, jsou nadýchané a hebké.


Tak, to by bylo všechno! Vím, že dneškem končí další měsíc, ovšem nejsem si jistá, jestli se mi podařilo spotřebovat dostatečné množství výrobků, aby se z nich dal udělat článek. Při nejhorším by vás čekal velký přehled spotřebovaných věcí přes prázdniny :) Momentálně se chci více zaměřit na dekorativní kosmetiku, protože v ní už bych určitě taky našla nějaké produkty, které to mají za sebou.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tento Schauma šampón mám taky doma a je fajn. Za to odlakovače od Essence mi vůbec nesedly. Přišlo mi, že fakt mizerně odlakovaly. Já nedám dopustit na Isanu z Rossmanna.

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  2. Dove deodorant mi naprosto vyhovoval. A odlicovac oci od Baley jsem mela a na tonze to byl levny produkt tak mi oci odlicil fakt dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jj tento šampon od Schaumy mám ráda, hlavně jeho vůni.. Balea sprcháč se shimerem ale vůní kiwi jsem si pořídila tento měsíc. Já na něj narazila v Praze Dm Palác Archa.
    Jinak pěkné spotřebováno..

    OdpovědětVymazat
  4. Prima prehled. Ja spotrebovavam docela pomalu a dost se pripravky opakuji, takze vzdy uvitam takovy prehled s necim jinym.

    OdpovědětVymazat
  5. Goodbyes Damage teď používám a jsem s ním spokojená. Krásně voní :D :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři