RIMMEL LONDON Lasting Finish Concealer - recenze

neděle, června 07, 2015

Ahoj krásky,
tak jak zvládáte tyto horké dny? Já jsem prozatím strávila pouhých 15 minut vystavená na přímém slunci bez jakéhokoliv namazání opalovacím krémem, a momentálně jsem hnědá jak čokoláda. Ruce se mi chytili trošku víc, takže ramena trochu pálí, ale to se během pár dnů rychle srovná.

Dnes tu ovšem nechci mluvit o žádném povinném natírání, když se chystáte na pořádnou opalovačku, ale ráda bych vám tu napsala několik mých postřehů a pocitů. které na mě zanechal tento nový korektor od Rimmel London a konkrétně se jedná o korektor řady Lasting Finish.


Ze stejné řady vlastním pudr, na který jste tu také mohli najít recenzi a oblíbila jsem si ho tak moc, že se nejspíš objeví mezi spotřebovanými produkty za tento měsíc. Teď už ale k samotnému korektoru.

Řada Lasting Finish se nese v červené barvě, takže není divu, že i balení tohoto korektoru je právě červené. Najdete ho v plastovém červeném kelímku s průhledným víčkem a potiskem, takže hezky vidíte na jednotlivé odstíny. Pokud jde o samotné odstíny, ty jsou k dostání dva. Já mám ten světlejší - 010 Porcelain, ovšem možná bych víc uvítala druhou variantu, kterou je 030 Warm Beige (a co teprve, když jsem se opálila). Možná, že toto bude jeden z důvodů, proč korektor momentálně příliš nevyužiji. 


Samotné testování jsem ovšem prováděla v době, kdy jsem ještě vypadala jak ředitelka vápenky. Korektor má krémovou texturu, která je velmi hutná a tím pádem i hodně krycí. Na pouhý dotek působí velmi příjemně.

Korektor také slibuje kromě super krytí i dlouhotrvající výdrž a odolnost vůči otěru nebo potu, takže by tento pomocník mohl být ideální na nejrůznější letní akce a party.

Jakmile jsem ho zkusila nanést na ruku, ihned jsem si řekla, že tento korektor pro mě bude nejspíš nepoužitelný. Příjemné překvapení ovšem přišlo se samotným nanesení na různé nedokonalosti na mé pleti. Korektor je nejen hezky zamaskoval, ale i když vlastním světlejší verzi, na tváři nevypadal nijak zle a poměrně se přizpůsobil.

Pokud jde o výdrž, ta je poměrně slušná. Korektor se mnou (vlastně na mě) absolvoval jednu náročnou, ale úžasnou, večerní akci, která se protáhla až do ranních hodin a vskutku se mi líčení téměř ani nehnulo. Hovořím hlavně o místech, kam jsem korektor nanášela.



Poslední dobou mám poměrně tmavé kruhy pod očima. Může za to spousta činitelů. ale korektor si s nimi poradil velmi dobře. Řekla bych, že právě na tento problém je světlejší provedení korektoru ideální.

Možná by bylo dobré odstínovou škálu ještě o pár barviček rozšířit, aby si na své přišla skutečně každá slečna. Sečteno, podtrženo, s korektorem jsem velmi spokojená a rozhodně po něm sáhnu, pokud budu potřebovat nějaký nezbedný flíček na tváři zamaskovat, ovšem v těchto tropech slovo make-up, bb cream, cc cream ani nic tomu podobného neznám :)

Narazily jste už na tento korektor? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já jsem na něj ještě nenarazila, ale vypadá dobře, poslední dobou mám kruhy pod očima, tak se po něm podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musim rict, ze vypada fakt skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, díky za prima tip.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Užasný článok , dakujem za tip :)

    SSBLOG

    OdpovědětVymazat
  5. Ten bych rada vyzkousela. Rozhodne bude levnejsi nez MUFE, ktery sportebovavam ve velkem na kruhy, ktere mam i odpocinuta.

    OdpovědětVymazat
  6. Už delší dobu jsem nenavštívila žádnou drogerku takže tenhle produkt vídám pouze na blozích. Na kruhy pod očima bych ho potřebovala. Netrpím na ně neustále ale v některém období jsou vidět více. Určitě se po tomhle výrobku podívám.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři