Dermacol Tvářenka s rozjasňovačem - recenze

pondělí, června 08, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám recenzi na jednu z novinek značky Dermacol.

Živě si pamatuji tu dobu, kdy rozjasňující a bronzující paletky od Dermacolu přišly na trh a způsobily tak šílený boom. Musím říct, že rozjasňující paletka mě příliš nelákala, ale tu bronzující jsem prostě musela mít.  Udělala na mě perfektní dojem a řeknu vám, že je snad bezedná, protože ji používám na konturování tváří každý den a teprve jsem dosáhla srovnání textury, kterou na sobě má. Teď už ale k samotným novinkám.


V tomto článku bude řeč o nových tvářenkách s rozjasňovačem, které si pro nás do letních období Dermacol přichystal.

Balení se od předchozích paletek nijak neliší, je úplně totožné - plastové balení s průhledným víčkem, pod kterým je usazená jak samotná tvářenka, tak i rozjasňovač. Celkově je mi vzhled tvářenky sympatický, jen bych se možná obešla bez srdíčkové textury na samotné tvářence. Kdyby byla hladká, hned by vše působilo jinak, možná že ještě lépe, ale to už je detail.


Pokud jde o odstíny, skutečně je z čeho vybírat. V nabídce je hned osm různých barevných variant, takže je velmi pravděpodobné, že si vyberete právě tu, která bude vašemu srdci (tváři) nejbližší. Já mám hned dvě balení - hnědé provedení je v odstínu 5 a starorůžová varianta má číslo 7. Tmavší tvářenku využiji spíše na konturování a tu růžovou právě na samotné tváře.

Další věc, ze které budete úplně paf, je pigmentace! Tvářenka je velmi hedvábná a má pudrovou strukturu, takže doporučuji na ni nebrat nějaký velký štětec, protože jinak vám bude hrozně prášit. Plus také je to, že ji stačí skutečně malé množství a velmi dobře se s ní na obličeji pracuje. Na fotce s ukázkami odstínů můžete vidět vždy texturovanou tvářenku a pod ní přiřazený rozjasňovač. Malinko jsem přitvrdila, aby šli barvy pořádně vidět. Rozjasňovače jsou o dost světlejší, než tvářenky, ovšem nevidím v tom žádný problém, ba naopak.

Co mě také překvapilo, bylo to, že tvářenka dlouho vydrží. Nanášela jsem ji doma a poté jsem vyrazila ven. I když jsem ji měla s sebou (komfortní a praktický obal + provedení 2 v 1 je na to jak dělaný), během celého večera jsem ji nepoužila a líčení nijak neupravovala.


Na fotce výše  můžete vidět přehled všech odstínů, které v nabídce jsou. Teď už si stačí vybrat jen ten svůj :) Někoho by mohla odradit vyšší cena, ale věřte mi, za tu parádu, kterou vám tyto tvářenky udělají, je cena adekvátní a vážně přijatelná.

I když dávám přednost spíše bronzerům, než tvářenkám, tyto nové kousky mě k jejich používání konečně donutí ;) O produkty v akci vás rozhodně neošidím, ovšem chystám s nimi samostatní článek zaměřený na jedno konkrétní líčení.

Co na ně říkáte? Vybrali by jste si svůj odstín? Máte s nimi zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já bych zvolila ten nejsvětlejší odstín :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa tieto paletky veľmi páčia a najmä ten rozjasňovač v nich ma veľmi láka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvářenky vypadají skvěle, určitě je časem omrknu :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Musím se přiznat, že tvářenka mě i po tvé kladné recenzi příliš neláká, ale pro ten bronzer si asi skočím do drogerky, přemýšlela jsem nad ním už loni..:))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři