3. NAROZENINY MÉHO BLOGU

čtvrtek, června 11, 2015

Ahoj krásky,
přesně před rokem se stala velmi nemilá událost. Zapomněla jsem na druhé narozeniny svého blogu (Veroniko, liskni si a hanbou se propadni!)! Vzpomněla jsem si na ně až někdy v září a to už nemělo žádný smysl slavit něco zpětně. Řekla jsem si ale, že už se tato situace nebude opakovat. Datum založení tohoto blogu jsem si napsala na lísteček a připnula na nástěnku - 11. 6. 2012

Rok uběhl jako voda a dneškem už to jsou tři roky, co jsem se potila při upravování různých šablon a rozvržení v nastavení Bloggeru. Nehodlám tu uvádět nejrůznější statistiky ohledně toho, kolik lidí můj blog už navštívilo, kolik pravidelných čtenářů mi přibylo nebo jaký byl nejčtenější článek (to si možná nechám na někdy jindy, uvidíme). Chtěla bych říct jen jediné...


Děkuji všem těm, kteří na můj blog chodíte, vracíte se sem a píšete komentáře. Jste to právě vy, moji čtenáři, kteří mě ženete stále kupředu a mám v plánu se v blogové sféře stále zlepšovat a dávat jak blogu, tak i samotným článkům, o něco vyšší level, než tomu bylo doposud. Každý nový čtenář je pro mě tou největší odměnou za veškerou moji snahu. Jako velké poděkování pro vás chystám narozeninovou giveaway! 

Blog pro mě není žádná povinnost, píšu ho ve svém volném čase a dělám tím něco, co mě nesmírně baví a baví mě to ještě víc, když někomu z vás např. nějaká z mých recenzí pomůže. Budu moc ráda, pokud ke mě budete chodit nadále :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Je fajn že jsi vydržela. Spousta děvčat to po pár měsících vzdá. Mě se tvůj blog líbí, jen tak dál..

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jednou bych chtěla poděkovat za zaslaný balíček, který mě opravdu potěšil:)
    A chci ti popřát další úspěchy s blogem! A samozřejmě tvému blogu další a další stálé čtenářky :)
    Zasloužíte si je oba !

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Velká gratulace!!! Doufám, že tě blog bude bavit i nadále, zvlášť když už jsi do něj vložila kus svého života :)

    Krásný úsměv = bílé zuby :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! Uz sem chodim tri roky? Ten cas leti. No a kazdy tvuj clanek me bavi a vzdy mi neco da. Dekuji za tvou kreativitu a energii, kterou do prispevku vkladas.
    Mnoho inspirace a nadseni do dalsiho tvoreni!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři