Každý den jiná - s Chameleonlike.eu

pondělí, května 25, 2015

Ahoj krásky,
jak se máte? Konečně jsem se donutila usednout k počítači a postupně dokončovat rozdělané články, které se tu budou během týdne zveřejňovat. Protože mě trošičku tíží svědomí, že jsem na blog nějaký ten pátek z vysoka kašlala, řekla jsem si, že jeden z prvních článků bude s malým bonusem/výhodou/slevou.


Vzpomínáte si na článek o měnících se botičkách od z webu Chameleonlike.eu? Pokud ne, článek najete ZDE. Recenzi na samotné boty a web celkově jsem psala s velkým nadšením, protože se mi tento nápad velmi zamlouval a přišel mi vážně super!

Proč se o webu opět zmiňuji... Získala jsem slevové vouchery - 25%. Pokud by jste o ně měli zájem, můžete si o ně napsat a to buď prostřednictvím emailu (veronika-angelina-coufalova@seznam.cz) a nebo zde do komentářů. Nezapomeňte však připsat i svůj email, abych vám mohla vouchery poslat. Sleva ode mě se dá kombinovat se zaváděcí 10% slevou (celkem se vám tedy odečte 35%), ale jak už to tak bývá, akce je časově omezena, takže pokud si děláte na nějaké botičky zálusk, rozhodně na nic nečekejte.

Já osobně se už nemůžu dočkat na sluníčkem prohřáté dny, protože mi moje boty z webu Chameleonlike.eu budou dělat společnost na každém kroku a při každé příležitosti :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři