19. 5. 2015

úterý, května 19, 2015

Ahoj krásky,
po posledním článku následovalo opět několik dnů (týdnů) ticha. Rozhodně vám mohu říct proč. Měla jsem takové období, kdy jsem se zkrátka nemohla dokopat k tomu, abych usedla za počítač, do klávesnice mlátila jak šílená a připravovala jeden článek za druhým. O něčem podobném jsem se zmiňovala už minule a jak vidíte, drželo mě to poměrně dlouho. Divila jsem se sama sobě, protože blog je pro mě jedním z parádních míst, díky kterým se na chvíli odreaguju, uteču do jiného světa atd. Ne že by mě momentálně něco trápilo, právě naopak.

Asi po dvou letech mám pocit, že opět žiju! Jasně, bylo mi skvěle několikrát, ale to, co zažívám v posledních týdnech se s tím, co bylo, nedá absolutně srovnat. Hrozně ráda bych se s vámi podělila o nějaké detaily, ale vzhledem k ochraně soukromí (hlavně mých blízkých a milovaných osob) to neudělám, protože vím, že by se sem sesypala celá fůra komentářů, o které fakt nestojím. Je mi jasné, že si tím možná zavírám jednu cestu k vám, kterou bych vám byla bližší, ale soukromí je pro velmi důležité a něco z něj bych si zkrátka nechala pro sebe. O mě se tu budete nadále dozvídat vše, jako doposud a kdo sleduje můj Instagram, určitě se jeho prostřednictvím vše časem dozví.

Dnešním článkem bych chtěla alespoň trošku přiblížit, co se v následujících dne bude na blogu dít. Myslela jsem si, že většinu toho všeho stihnu přes víkend, ale nebudu se nacházet doma, takže veškeré psaní článků budu muset stihnout během týdne.

Pokud si vzpomínáte na mini giveaway o vyzkoušení vlasové a pleťové kosmetiky PHILIP MARTINS, tak tu bych (konečně) ráda ukončila. Někdo z vás, pokud jste se tedy zapojili, se bude moct těšit na obálku plnou vzorečků k otestování.

Před několika dny mi dorazila velmi milá zásilka do Rimmel London, takže recenze dekorativní kosmetiky na sebe nenechají dlouho čekat. Výrobky by nafocené byly, momentálně jsem ve fázi testování, abych vás tu neopíjela rohlíkem. Včera tu na mě čekal balíček od firmy Dermacol, takže i příznivci převážně pečující kosmetiky si přijdou na své.

Na své si přijdete, pokud máte rádi články typu Spotřebováno. Za dva měsíce se mi tu nahromadilo pár prázdných obalů, takže se na ně v nejbližší době vrhnu a ke všemu napíšu pár slov. Nebyla bych to já, kdybych spotřebované věci nenahradila novými :D A co z toho plyne? No přeci Kosmetické novinky! 

Když se zamyslím nad psaním pro web Krásná.cz, v nejbližší době by se na něm měl objevit můj rozhovor, který mi tentokrát poskytla česká královna twerku - Anet Antošová.

Školu mám pro tento rok téměř vyřešenou, chybí mi dopsat tuším nějaké tři testy ze dvou předmětů a bude hotovo! Co je naopak v jednání je moje nová práce. Předchozí brigádu jsem splnila a momentálně bych si ráda našla něco stálejšího. Pokud mi vše vyjde tak, jak bych si přála, práci bych měla ani ne 10 km od domova, což je super :)

To by bylo ve zkratce asi to nejdůležitější, co mi leželo na srdci, do čeho se chci pustit nebo na co se chystám. Snad se mi to vše podaří a odmlky mezi články budou co nejkratší :) 

Všem přeji krásný den!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Přeji ti aby ti to vyšlo s tou brigádou :))
    a už se těším na další článek :))

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na nové články a přeji spoustu energie a chuti zase blogovat :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři