Make-up Inspiration: TWO FACES

pátek, března 13, 2015

Ahoj krásky,
polovina týdne za námi, víkend se blíží a jediné, co mi z toho všeho kazí tu radost, je počasí. Od včerejšího dne u nás prší, je zataženo, počasí ideální tak na spaní, no prostě hrůza. Dnes pro vás nemám recenzi, ale ukázku jednoho z mých mua výtvorů.

Rozhodla jsem se pro vytvoření jednoho optického klamu, jehož podstatou jsou dvě tváře, jedna bílá a druhá černá. Ty mají působit tak, aby se jedna z nich ukázala nakreslená "jakože" z profilu. Myslím, že tuto podmínku jsem splnila :)


Líčení mi zabralo asi 20 minut a na jeho vytvoření jsem potřebovala jen černou a bílou barvu na tělo, dva ploché štětce a štětec na detail (štětce od Zoevy). Nejdříve jsem jednu polovinu obličeje natřela bílou barvou. Potom jsem přes obličej nakreslila linii černé tváře, která bude tou profilovou. Nakonec stačilo druhou polovinu obličeje vybarvit černě a bílou barvou nabarvit řasy.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři