GIVE ME SOME POISON!

středa, března 18, 2015

Ahoj krásky,
jelikož mi konečně přišly moje nové úžasné štětce, které bych ohodnotila asi takto: Za málo peněz, hodně muziky. Nedalo mi to a ihned jsem je musela zařadit do provozu (prostě vyzkoušet). Jsem z nich fakt unesená. Na to, že je to obyčejná Čína, jsou vážně geniální. Pokud by vás někoho zajímaly detailněji, můžu vám o nich napsat pár slov v samostatném článku.


Jelikož včera proběhl Saint Patrick's Day (Den svatého Patrika), řekla jsem si, že líčení, které budu tvořit, sladím do zelených tónů. Tak se i stalo. Na líčení jsem použila stíny z mojí palety se 168 odstíny, kde jsem měla ze zelených barviček skutečně hodně na výběr. Tmavší tóny ovšem byly hůř pigmentované a nevynikly ani na bílém kajalovém podkladu, který jsem na oko nanesla jako první, takže jsem byla nucena sáhnout po jiných stínech (alespoň pokud jde o stíny ve vnějším koutkům oka)


Protože s tímto líčením přicházím, jak se říká, s křížkem po funuse, nazvala bych ho spíš jako jedovaté líčení. I když zelená není barva, kterou by jste běžně vídaly při vytváření denního líčení, já bych si v tomto klidně vyšla. 

Přeji krásný zbytek dne!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krasne vystinovane. Zelena je hezka, ale ja ji mit nemohu, protoze se zvyrazni zilky v ocich.

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení je krásné a moc ti sluší :) A o těch štětcích chci rozhodně slyšet víc :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá hoodně pěkně precizně udělané.. Já bych s tím taky klidně vyšla..

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři