Ples, svátek a práce

sobota, února 07, 2015

Ahoj krásky,
všem přeji ten nejkrásnější víkend! Jak se říká, přej a bude ti přáno. No, momentálně to u mě ale nefunguje :D Mě víkend nebude dopřán, protože ho budu trávit od rána do večera v práci. A to jsem se chtěla rozepsat o to, jak si k těm novoročním plánům přidám i cedulku se štítkem VÍC RELAXOVAT A NAUČIT SE VYPNOUT (nebo tak něco). No, tak snad se zadaří třeba příští víkend.

Verunky, všechno nejlepší k dnešnímu svátku!
V pátek jsem se zúčastnila jednoho plesu, který jsem si náramně užila. Celý večer se tančilo a i když alkoholu příliš neholduji, po půlnoci jsem si na ten svůj dnešní svátek malinko přihnula :D Domů jsme se dostali nad ránem.

Sobotní ráno jsem si zpříjemnila tou nejlepší ovesnou kaší z vanilkového Alpro mléka (to jsem dostala od své babičky, ale na fotce není, protože jsem ho zapomněla vytáhnout z ledničky :D), trochou tvarohu, kiwi a lesní mražené ovoce. O fotku jsem se podělila na Instagramu a tady ji uvidíte ve velkém instagramovém přehledu. Pak mi to vše nastalo. I dnes se taky chystám na jeden ples, ale ten už asi nebude tak náročný (nehodlám z něj přijít ve 4 ráno :D). 

Už pár dní před mým svátkem se mi sešlo několik dárečků, které mě velmi potěšili a děkuji za ně ještě touto cestou.

Největší radost udělaly teplé bačkůrky od babičky (F&F, po slevě za 128,-), které mám na nohách neustále. Jsem člověk s věčně ledovýma rukama i nohama, nějaká ginkgo biloba na mě nefunguje, takže tahle alternativa pro byla tou nejlepší!

Doufám, že budu mít alespoň jeden volnější den na to, abych se dala trošku do kupy. Chřipka v mém okolí řádí ve velkém, ovšem já se zatím držím, jak můžu, i když na průduškách mi asi něco sedí :D K tomu ještě jsem na plese malinko přišla o hlasivky (to je tak když si stoupnete k baru, co je nejblíž pódiu, potkáte známé tváře a povídáte si-vlastně řvete, jinak by jste slyšeli každé druhé slovo).

Ale co víc, doufám, že bude nějaký čas i na blog! Chtěla bych udělat spoustu recenzí na výrobky, se kterými jsem v poslední době velmi spokojená a které rozhodně stojí za zmínku.

Užijte si krásný víkend!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Vse nejlepsi k svatku! Budou fotky z plesu? Rada bych se pokochala satama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Martinko! :) Fotky, bohužel, nemám :( Focení jsem úplně vynechala, ale plánuji ještě jeden ples, tak snad ukořistím pár fotek na něm :)

      Vymazat
  2. ja som tiež večne zmrnutá... aj keď mám papuče, punčochy a mikinu. :D
    Tak ples si si potom užila, to som rada.. a hádam ťa rozšírená choroba obíjde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak vítej v klubu, zmrzlino :D ;) Ples byl fajn a choroba už je snad nadobro pryč ;) :)

      Vymazat
  3. Bačkůrky jsou fakt roztomilé a já bych v nich asi chodila doma pořád! A to teda má tvoje babička vkus jestli ti vybrala tak pěkný dárek!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj vkus to ona má ;) A vážně se mi trefila jak do něj, tak do těch věčně zmrzlých noh :D :) ;)

      Vymazat
  4. Krasne darky :)
    Brzo se uzdrav. Uzila sis ples? Pridas foto z plesu nebo sebe v šatech? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Ples byl super a pokud jde o fotky, letos žádné nemám :( Absolutně jsem zapomněla vše dokumentovat. Byla jsem pořád v jednom kole a pokud jsem zrovna neseděla s přáteli, rozjížděli jsme to na parketu :D Čeká mě ovšem ještě jeden ples, tak se zkusím polepšit a tam fotit víc ;)

      Vymazat
    2. Tak hlavni je, ze sis ples užila a dobře se bavila :)
      Dobře, budu se těšit na fotky :)
      A kam se chystaš na ples? K Vam do Dukovan nebo někam jinam? :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři