Rihanna Who's That Chick Inspirated Makeup Look /// Collab with Xoxo Patty

pátek, února 06, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám poněkud netradiční článek. Při projíždění blogu mé oblíbené beauty blogerky xoxo Patty jsem narazila na post, ve kterém se společně s jinou blogerkou pokusili o vytvoření makeup looku z videoklipu (konkrétně Katy Perry - Dark Horse) a tak jsem dostala nápad, že zkusím oslovit Pattynku, jestli by jsme spolu nespáchali něco podobného.


Byla jsem velmi ráda, když mi Patty odpověděla na můj dotaz s tím, že se mnou collab provede velmi ráda (jupííí). Chybělo se už jen domluvit, kdo nám bude inspirací. Po projíždění internetu jsem měla jasno celkem rychle - bude to Rihanna s videoklipem na píseň Who's That Chick. Tento klip byl natočen ve dvou verzích, když to řeknu hodně zjednodušeně, tak jedna je denní a jedna noční. Já si vybrala verzi denní a Pattynka noční.


Musím ale říct, že když jsem viděla Pattynky hotové líčení, trošku jsem zalitovala, že jsem si ho nevybrala :D Modrá na ní vypadá naprosto perfektně! Ale co, chtěla jsem taky jednou vyzkoušet, jak na víčku  bude vypadat žlutý stín, protože jsem se s ním doposud nelíčila. Moje líčení se dále skládalo s hnědě vykresleného ohybu oka a světle zeleného stínu na spodním víčku. Nechyběla ani černá linka a to jak na vrchním, tak i spodním víčku. Nalíčeno, vyzkoušeno a zjištěno, že žlutá nejspíš nebude nic pro mě a už vůbec ne pro běžné denní nošení.


Pokud jde o produkty a líčení samotné.. Celý look mi dopomohly vytvořit ty nejúžasnější štětce od Zoevy. K líčení očí mi posloužila paletka 168 stínů, řasenka Dermacol Vampire (pokud bych zvolila líčení na nějakou příležitost, určitě bych oči doplnila o umělé řasy) a tekuté oční linky Vevay. Na obličej jsem nanesla makeupa od Gabriella Salvete Flawless Skin Foundation a na rtech mám taky rtěnku od Gabči - Al Bacio v odstínu 09 Lovely. Tu jsem použila i místo růžové tvářenky.

Přidávám i oba videoklipy pro ukázku obou líčení, kterými jsme se inspirovali.


Jak se vám líčení líbí? Vytvářet makeup looky podle klipů se mi docela zalíbilo, takže se brzy můžete těšit na další várku inspirace :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ty si úúúžasnáá Veronika ♥ Ďakujem za spoluprácu, collab je super, že ? :-))) A tvoje líčenie je p-e-r-f-e-k-t-n-é !! :-))

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři