Ples i v sobotu, něco z #healthylifestyle, práce atd.

středa, února 11, 2015

Ahoj krásky,
mrzí mě, že to tu v posledních dnes zrovna nepřetéká recenzemi výrobků a dalšími články kosmetického původu, ale nevím, kam dřív skočit.

Čekalo mě pár povinností, které jsem si nechala až do průběhu týdne, protože jak v pátek, tak i v sobotu, jsem byla na plese. Sice jsem neprošlapala troje střevíce, ale moje nožky to poznamenalo náležitě :D Pokud jde o ten druhý ples, tak už jsem se nenasmála hodně dlouho. Asi jsem se o tom zatím nezmiňovala, ale líbí se mi dechovky :D Konkrétně jedna kapela, které zvučí můj dědeček a kteří zároveň na sobotním plese hráli. Už hodně dlouho mě pronásleduje číslo 24. Oba moje vážné vztahy jsem začínala 24 (sice s každým jiný měsíc, ale nevadí :D), když se mám objednat k zubaři nebo kamkoliv pro něco jet, vždycky mi to vychází 24! Při vybírání lístků do tomboly jsem si tedy řekla, že tu mizernou 24 vezmu no a co se nestalo. Asi z dvaceti lístků jsem na ní z velké tomboly vyhrála novou osobní váhu :D Jo, skvělý a to konečně, když jsem si řekla, že váhu už řešit nehodlám a konečně se raději zaměřím na centimetry. Takže super... :D Jak by řekl můj otec - To nechceš!

Pokud jde o nějaký ten #healthylifestyle, v neděli večer jsem se hecla, že každý den zaběhnu 10km. Světe div se, zatím se mi to daří bravurně. Čekala jsem, že po doběhnutí mě skolí infarkt nebo cokoliv tomu podobného, ale ne, právě naopak. Energie mám na rozdávání, pořád se jen směju, se sestrou vymýšlíme různé blbiny a naši jsou z nás doma na prášky :D Neskutečně mě to probudilo, nakoplo a mám neskutečné odhodlání tu svoji "výzvu" dodržet. Řekla jsem si, že tak zkusím jet 14 dní a pak se uvidí.

Ve volném čase, pokud zrovna nepíšu něco pro redakci nebo sem na blog, se věnuji práci. Momentálně jsem v přepisování 18.000 položek do internetové databáze + vymýšlení popisků k jednotlivým výrobkům. Nemusím vám říkat, že mi před spaním každý večer po ulehnutí do postele lítají čísla před očima. Zítra mě čeká jedno školení, tak jsem zvědavá, jak vše bude probíhat a co mi to přinese.

S články se zkusím polepšit. Dala jsem si za úkol začít pomalu, ale jistě spotřebovávat oční stíny, kterých mám nespočetně a je mi jich líto, že leží na dně kosmetického kufru schované v krabicích od Ladyboxu. Jenže víte co, do práce se nějak extra malovat nechci, vystačím si s makeupem, tužkou na oči a řasenkou + nějaká ta rtěnka nebo lesk (těch se taky musím zbavit, některé tu mám až moc dlouho) a potom když jedu běhat, tak ze mě stejně všechno steče a zbytek dne trávím nenalíčená - prostě BIO.

Doufám, že se mi podaří sem pár článků přidat. Nechci je nijak odfláknout a zkrátka a dobře na ně potřebuji nějaký ten čas :)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. To nemyslíš vážne :D Aj moje dva posledné vzťahy mi vyšli na 24 deň :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jistě že :D I můj bývalý měl svátek 24 a jedna přítelkyně od ex slaví 24 den narozeniny :D NEMÁM TO ČÍSLO RÁDA! :D

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři