♡ HAPPY VALENTINE'S DAY ♡

sobota, února 14, 2015

Ahoj krásky,
dovolte mi hned na začátek popřát všem zamilovaným krásného Valentýna. I když tento svátek jde mimo mě, rozhodně nikomu nezávidím, ba naopak. Přeji všem hlavně to, aby jim to s druhou polovičkou vydrželo co možná nejdéle :)


Abych se vyhnula všem těm zamilovaným pohledům a vyznání okolo mě, na víkend jsem se přesunula ke své babičce. Ale přiznávám, že toto nebyl ten hlavní důvod. Čekají mě ještě nějaké povinnosti do práce a řekněme, že tady se mi věci dělají o mnohem lépe, než doma. U nás jsou i "vostatky" (masopust, chcete-li) a před smaženými koblížky, božími milostmi, pizza šneky a dalšími prasárničkami, je u babičky nejlepší úkryt (tady se pekl jen jablečný štrúdl :D ). Na této akci jsem měla fotit, ale nebude tomu tak. Chci využít každou volnou chvíli, co mám, abych splnila, co musím. Nehodlám být zas  tak předpisová a do kufru jsem si přibalila i několik výrobků (a flashku s dalšími díly Upířích deníků), na které bych chtěla udělat během víkendu recenze a podělit se s vámi o ně.

Na jednu stranu mě to možná i mrzí (nebo ani ne, já nevím), že se akce nezúčastním, protože lidi, co se na ní podílí, mají vždy úžasné kostýmy! Můj otec jde letos za doktora (už ho vidím, jak se souká do mého laboratorního pláště, který jsem musela mít při chemii na škole v Humpolci) a sestra jde se svoji kamarádkou za podprsenku :D Jo, čtete dobře, normálně za podprdu! Každá představu jedno prso, kdy si na bílé tričko nakreslily jednotlivý košík s ramínkem a něčím tričko vycpaly. Doufám, že na focení seženou někoho jiného, abych se mohla pokochat :D

Chvíle strávené tady si neskutečně užívám. Babičku jsem naučila připravovat na snídani mugcake a zítra vyzkoušíme ovesnou placku. Věřím, že tento víkend bude jeden z těch velmi příjemně strávených a že díky němu načerpám dost sil do následujícího týdne, protože ten bude zřejmě opět krušný.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři