NOVINKA Dermacol Dlouhotrvající barva na rty 16H* Lip Colour - recenze

úterý, února 17, 2015

Hledáš lesk na rty nebo rtěnku, co by na tvých rtech skutečně vydržel/a i několik hodin? Pokud ano, rozhodně si nenech ujít tyto nové barvy na rty od značky Dermacol!

Jak už jsem se zmínila, jedná se o nové dlouhotrvající barvy na rty, které by na tvých rtech měly vydržet celých šestnáct hodin! Zdá se ti to nemožné? V tom případě čti rozhodně dál.


Barva se nachází v plastovém balení, které připomíná kdejaký lesk na rty. Výrobek je složený ze dvou částí. Na jedné straně se nachází samotná barva, která je v průhledné plastové tubičce, takže máte krásný přehled o tom, jaký odstín právě držíte. Na straně druhé najdete průhledný ultra jemný lesk, který patří na barvičku (na balení označována jako barevná báze). Líbí se mi, že je na výrobku vše hezky a čitelně popsáno a vyznačeny jsou i kroky, kdy kterou tubičku použít.

Barva se nanáší klasickým pěnovým aplikátorem, který najdete u všech lesků. Já jsem šťastnou majitelkou odstínů 01 (růžový lesk) a 09 (fialový lesk). Na odstínech se mi velmi líbí, že na rtech jsou přesně takové, jaké je můžete vidět v balení. Řada nabízí celkem devět odstínů, takže věřím, že si mezi nimi rozhodně najdeš i ten svůj!


A jak je to s tou dlouhotrvající barvou? Troufnu si říct, že by vydržela mnohem víc, než šestnáct hodin. Na rtech drží jak přibitá a kam ji nanesete, tam zůstane (platí i v opačném případě - nedáš, není). Když jsem nanesla první vrstvu, hezky se vsákla do rtů a během chvilky zaschla. Na rtech je příjemná, matná, a abych pravdu řekla, vyhovovala mi na rtech více takto, než s průhledným leskem. Ten můžete použít následně nebo ne, je to jen na vás. Já se bez něj asi v tomto případě obejdu a využiji ho klidně na holé, ničím nenabarvené, rty.

Za mě by tato barva získala všechny možné body, protože mě vážně nadchla a nezklamala. Největší problém byl jí ze rtů vůbec dostat. Chce to pevné nervy, odličovací tampónky, pleťové mléko a drhnout.

Pokud je tvým požadavkem, aby ti barva na rtech vydržela co nejdéle, tento výrobek je určený přesně pro tebe! 

You Might Also Like

9 komentářů

  1. No ja už o nich dlhšie uvažujem, fakt vyzerajú super a myslím, že po tejto tvojej recenzii už fakt neodolám! Už som obzerala aj odtiene a fakt sú veľmi pekné. :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  2. Toto se Dermacolu fakt povedlo. Já mám červený odstín 02, ale skočím si určitě ještě pro 01. Na rtech vypadá fakt moc hezky.

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec bych si to netipla, ale ta druhá barva vypadá skvěle..

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě si plánuji alespon jednu pořídit. Odstín 01 vypadá krásně :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. Wow a funguje to i jako "neslibatelna" rtenka? To musim omrknout, vypada to dobre :) a koukam, ze mas kocicko rovnatka! Aniz by to tve zoubky dle fotek pred potrebovaly :) kazdopadne preji, at tedy dosahnes vytouzeneho vysledku :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beruško funguje! Kamarádovi jsem na jednom plese "lupla" pusu na tvář na přivítanou a žádný obtisk, nic ;) :-* Jsi zlatíčko, ale potřebovaly, šly mi přes sebe jedničky, každopádně každým týdnem bych se s nimi měla loučit, alespoň s těmi horními :)

      Vymazat
  6. Nejradši bych si koupila všechny odstíny, ale musím se krotit. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma také jeden a rozhodně chci koupit ještě nude odstíny :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři