Gabriella Salvete LONG LASTING MAKE-UP 3 IN 1 - recenze

středa, února 18, 2015

Ahoj krásky,
na moji otázku, které výrobky by jste z mojí vánoční výhry od Gabriella Salvete chtěli vidět zrecenzované co nejdříve, jste nejčastěji uváděli právě make-upy. Vaše přání jsou mým rozkazem, takže jsem se do jejich recenzování vrhla po hlavě. Od Vánoc už uplynula nějaká doba a tak jsem měla dostatek času na to, si každý jednotlivý makeup "proklepnout" do podrobna. V jednom z předchozích článků jste mohli vidět recenzi na CC Cream, a tentokrát přichází na řadu právě tento makeup.



V zimě může být naše pleť často unavená a může trpět nedostatkem vitamínu C. Nejen, že tento vitamín pomáhá bojovat s únavou, ale chrání před nepříznivými vlivy jak uvnitř, tak navenek. Jak jste si mohli povšimnout, ať už v názvu nebo ze samotného potisku makeupu, má v sobě 3 v 1. A které jednotlivé složky to jsou?

Základní báze, tekutý podklad a korektor. Díky těmto složkám bude pleť vypadat velmi přirozeně, krásně a zdravě. Makeup pleť hydratuje a zmatňuje. Makeup obsahuje také složku Chromocare, která pleť rozjasní, snižuje zarudnutí pokožky a pojuje proti tmavým skvrnám. 

Najdete ho v plastové tubě, což mi vůbec nevadí. V mém kosmetickém kufříku převládají makeupy právě v tubách, než s pumpičkou, ale zpět k věci (makeupu). Líbí se mi barevné provedení. Tělová barva tuby v kombinaci se světle fialovým víčkem a potiskem se k sobě hodí a působí velmi příjemně. 


Tento makeup najdete v 6 možných odstínech. Mě byl zaslán odstín č. 01 Sand, který by měl být v celé škále ten nejsvětlejší. Jak si ale můžete všimnout níž, i tak je odstín poměrně tmavý, takže tato celá škála bude pro všechny Sněhurky nejspíš tabu. I když se zdá tmavší, než bych potřebovala, překvapivě mi skvěle sedl. Dá se ovšem velmi dobře rozetřít do ztracena a hezky se pleti přizpůsobí, takže se dá klidně nosit a při rozetření až na krk nedělá žádnou masku. 


Jeho konzistence je krémová, což je, podle mě, u make-upu velmi příjemné, než aby makeup příliš tekl a špatně se s ním manipulovalo. S pletí splyne úplně skvěle a s barevnými nedokonalostmi si poradí velmi hravě. Ani bych neřekla, že krycí schopnost na tom bude tak dobře, každopádně pokud trpíte většími nedokonalostmi, než jsou různé flíčky, budete potřebovat korektor. Na pleti vážně vypadá velmi přirozeně a já osobně se v něm cítím hrozně dobře. Společnost mi dělal na obou plesech, kterých jsem se zúčastnila a obstál skutečně bravurně! Nijak z obličeje nestékal, nemusela jsem ho upravovat (na plesy si většinou do psaníčka beru jen rtěnku nebo lesk na rty, pudry s sebou netahám) a prostě držel, za co si u mě vysloužil plusové body! Na pleti zanechává velmi jemný finish, který pleti náramně lichotí.


Řekla bych, že toto je jeden z parádních make-upů, které seženete v drogerii. Jako jediné mínus bych asi označila ten odstín. Když takhle vypadá nejsvětlejší "jednička", jak asi bude vypadat nejtmavší "šestka"? Troufám si říct, že toto by mohl být jeden z těch nejoblíbenějších makeupů v nižší cenové relaci a s dobrými vlastnostmi, ovšem pouze v tom případě, že by svůj odstín našli i bledulky.

Tento makeup (30ml) seženete od 149,-.

Máte s tímto makeupem zkušenosti? Co vy a odstíny, najdete si snadno ten "váš odstín" nebo s tím máte problém? Budu se těšit na veškeré komentáře ;)

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Musím říct, že mě makeup zaujal, vypadá fakt dobře. Já naštěstí nepatřím mezi bledule, tak si myslím, že by mi mohl odstín sednout. Jaký má podle tebe ta 01 podtón?

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že maličko do oranžova, ale na obličeji to není žádná katastrofa. Hodně hezky mi pleť sjednotí a viditelný není ani přechod s obličeje na krk. Já jsem s ním spokojená moc a myslím, že podzimním typům bude vyhovovat naprosto maximálně!

      Vymazat
  2. Jak píšeš, ten by mi bohužel neseděl :/ nejsem sice úplně bílá, ale používám spíš světlejší make-upy. Tenhle by byl na mě moc tmavý, škoda :/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři