HELLO FEBRUARY

neděle, února 01, 2015

Ahoj krásky,
ani jsme se nenadáli a první měsíc nového roku je pryč. Jak jste ho prožili? Držíte stále nějaké předsevzetí? Já si do letošního roku žádné nedala, no, vlastně možná jedno. Místo plnění různých předsevzetí a omezování se, abych náhodou v něčem nezhřešila a nemusela si kvůli tomu pak rvát vlasy, jsem si řekla, že si budu PLNIT SNY. To je přeci mnohem příjemnější. Nějaký seznam s mými tajnými touhami a všemi přáními se tu asi neobjeví, přeci jen, soukromí je soukromí.

Tak nějak cítím, že únor bude měsícem plných změn, alespoň to zatím tak vypadá. První věc, která se změnila, je můj dočasný zdravotní stav :D Ne že by to bylo kdo ví co světoborného, ale pořád se o mě něco pokouší a já se s tím snažím vyrovnat jak jen to jde. Papírové kapesníčky mám neustále po ruce, z neustálého vaření čajů nám rychlovarná konvice minulý týden odešla nadobro (R.I.P), ale už ji zastoupila nová, takže ve vaření čajů můžu vesele pokračovat a i když bych se asi měla na všechno vykašlat, lehnout si s notebookem do postele a snažit se to nějakým způsobem vyležet, funguji normálně i nadále. Pak se asi nemůžu ani divit, že mi není úplně hej, ale zkusím se polepšit (mohly by mě k tomu donutit TVD, protože se stalo to, čeho jsem se obávala, zase jsem jejich sledování propadla jako před několika měsíci).


Další změnou je to, že mám novou práci (jabadabadůůůů). To bylo jednou položkou z mého seznamu přání pro rok 2015, takže už si ji mohu odškrtnout a zaměřit se na něco jiného.

Únor mám ráda. Není to jen tím, že v tomhle měsíci mám svátek, ale únor mi vždycky hrozně rychle uteče. Ve škole jsme vždycky měli pololetní prázdniny, jezdilo se na hory nebo jsem většinou ležela s angínou doma (následky lyžování, bruslení nebo lítání po venku "jak na motejly").

Pak tu máme Valentýn, svátek zamilovaných. Já vám nevím, ale i když jsem byla zadaná a zamilovaná až po uši, tak tenhle svátek šel nějak mimo mě. Jsem pro to, že láska a kdejaká náklonnost se má dávat najevo při každé příležitosti a když už bych měla vyznávat nějaký svátek tohoto typu, přednost bych dala raději 1. Máji.

Co mě ale o Valentýnu baví, je vymýšlení různých srdíčkových nail designů nebo experimentování s růžovými stíny a vytváření tak vhodného líčení pro případné valentýnské rande. Ani letos se tomu nevyhnu a určitě se o mé výtvory s vámi podělím.

Změny se budou týkat hlavně mě samotné a ne, vážně tím nemyslím, že si z havraní černé na vlasech vykouzlím platinovou blond. Nesmírně se na ně těším a pokud se k tomu budu mít, možná bych se o něčem i zmínila tady na blogu. Pokud by šlo o změny s blogem, zatím nic neplánuji, jen snad se polepšit v přidávání článků :)

Přeji vám, pokud možno, ten nejlepší start do nového měsíce!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři