Gabriella Salvete MATTE Powder - recenze

úterý, února 24, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám další recenzi. V poslední době se tu ukázaly recenze, make-upů, stínů, rtěnek, a tak jsem si řekla, že teď bude na řadě pudr.


Konkrétně se budeme bavit o pudru Matte od Gabriella Salvete, který byl také součástí mé vánoční výhry.

Tento pudr má dodávat pleti pružnost, vitalitu a jemnost. Dále slibuje hydrataci, boj proti stárnutí pleti, přísun vitamínu E a jako příjemný bonus je zde SPF 15.

Pudr se nachází v plastovém balení bílé barvy, které mě příliš nenadchlo. Balení samotné na mě působí mohutně a převažuje jen bytelný plast, který se po několikátém začne sám otvírat a to by mohlo být nepříjemné, pokud si pudr hodláte vzít i do kabelky.



Pudr obsahuje i praktické zrcátko, což je u pudrů velké plus a co víc, je vybaven krásnou labutěnkou, která je pro nanášení velmi příjemná (i když pudry raději nanáším štětcem, zde se nejedná jen o kus nějakého molitanu). Vlastním odstín 02 a perfektně mi sedí!


Pudr mi velmi připomíná můj oblíbený Stay Matte pudr od Rimmel London. Nejspíš nebude pro ty z vás, které trpíte nějakými pupínky na obličeji nebo silnějším akné. Mohl by vám tvořit suché mapy na obličeji a než aby nedokonalosti skryl, by je ještě více podtrhl. Do nedávna bych také byla tento případ, ovšem díky zázračné vodičce (moji paní doktorce by se měla udělit medaile!) se stav moji pleti jak mávnutím kouzelného proutku zlepšil, takže už si pudr tohoto typu mohu dovolit. 

Takové mínus při nanášení je to, že trošku práší, tedy alespoň při nanášení štětcem. Při použití labutěnky zatím nevím, nezkoušela jsem to. Se štětcem mám tak nějak jistotu, že pudr nanesu rovnoměrně a hezky ho rozetřu. Po přejetí pudru se vám může zdát velmi měkký, ale je krásně sametový a takovou zanechá i vaši tvářičku


Výdrž není příliš vysoká. Cca po hodině se matte efekt vytrácí a pokud ho chcete obnovit, musíte pleť opět přepudrovat.

Označila bych ho za průměrný drogerkový pudr, takže pokud nechcete do pudru příliš investovat, nevyžadujete super výdrž a prostě chcete pleť jen něčím zafixovat, s tímto pudrem by jste mohli být spokojeni. 8g pudru seženete od 139,-.

Máte s tímto pudrem zkušenosti? Jaký pudr je váš oblíbený?
Mějte se krásně"
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři