Když musíš, tak musíš aneb nákup na AliExpress.com pokračuje (a ve velkém)

pondělí, února 23, 2015

Ahoj krásky,
už to bude nějaký ten pátek, co jsem se tu zmiňovala o svém prvním nákupu na webu www.aliexpress.com. Musím říct, že i když jsem se začátku měla z objednání docela strach, všechno objednané zboží mi přišlo (kupodivu i v celku), identické s obrázky a na doručení ze zahraničí poměrně i brzy. Doba dodání se pohybovala od 14 do 21 dní. Netrvalo tedy dlouho a můj wishlist se rozrostl o několik dalších položek.

Tentokrát jsem netroškařila, brala jsem prakticky vše, co se mi líbilo a co jsem si chtěla časem pořídit. Mezi věcmi na obrázku je i několik věcí, které poputují k někomu jinému. Bohužel tu nemohu napsat ke komu a která věc konkrétně, protože jedna z dotyčných osob sedí vedle v pokoji a čte tento článek (ahoooooj, mami :D).

Nákup na AliExpress jsem si oblíbila hlavně díky nakupovaní prostřednictví portálu PlnaPenezenka.cz. Zmiňovala jsem se vám o něm ve svém prvním článku o nákupu na "AE", ale jen pro připomenutí:

Nákupem na AliExpress můžete ušetřit z uvedené ceny 2 % a více z ceny nákupu. Stačí registrace na www.plnapenezenka.cz a začít nákup proklikem přes PlnaPenezenka.cz. Tento portál funguje tak, že zaznamená vaši návštěvu a pokud dokončíte nákup (před zavřením prohlížeče), připíšou vám 2 % a více z útraty. Peníze vyplácí PlnaPenezenka.cz na bankovní účet ihned, jakmile ušetřená částka dosáhne 100 Kč. 

Já jsem na web přizvala svoji mámu, sestru, pár kamarádek i babičku, takže se mi peněženka o trošku naplnila a můžu si z vesela nakupovat dál! A co ke mě putovalo tentokrát?



1. "Multi" peněženka
U této peněženky se mi líbilo hlavně to, že se do ní může dát i mobil, Kolikrát když někam jedu (no, spíše popojíždím autem), vezmu jen klíče, peněženku a telefon. Všechno hodím na sedadlo (teda kromě klíčků) a jedu. Takhle budu mít doklady, peníze i mobil hezky v jednom. Objednala jsem si přesně tento odstín. 


2. Obal na mobil
Kombinace růžových proužků a nápis VS se mi líbil, takže ihned po tom, co jsem tento obal objevila, putoval do nákupního košíku. 


3.Vodolepky na nehty - Spongebob
Nešlo nekoupit! Úplně je vidím na zářivém žlutém laku.


4. Náhrdelník - Leopard
Hlavu této šelmy jsem si zamilovala už kdysi. V Tally Weijlu s ním měli i plavky, ty se mi ale nepodařilo ukořistit, tak si tuto nepříjemnost asi kompenzuji jinak. Už se na něj těším. Na nějaké košili nebo svetříku bude vypadat báječně!


5. Řetízky 3v1
Protože jsou ostatní náhrdelníky v mém seznamu (alespoň většina z nich) poměrně větší a pro někoho i kýčovité, chtěla jsem si pořídit i něco jemného. Mé srdce zajásalo, když jsem narazila na tyto jemné zlaté řetízky. Na výběr bylo asi ze 4 variant, ale nejvíc mě oslovila právě tato. 

6. Stříbrné hodinky
Zlaté hodinky už mám, ale co si budeme povídat, ne ke všemu se zlatá hodí, takže jsem si řekla, že při první příležitosti pořídím i nějaké stříbrné, no a je to tady!


7., 8., 12. Náhrdelníky
Tento typ náhrdelníků se mi hrozně líbí na různých košilích, které jsou zapnuté až ke krku a nebo na nějakém pěkném svetříku. Všechny nejsou moje. Hodlám si nechat jeden, možná dva a jedním bych chtěla obdarovat některou ze svých čtenářek :) 

9. Vintage psaníčko
Při pohledu na toto psaníčko jsem věděla, že musí být moje. Zvítězila u mě černá klasika, ale zálusk mám i na královsky modrou, žlutou nebo tělovou variantu!


10. Cestovní taška
Sice jsem si na cestování pořídila kufr, ale co si budeme povídat. Ne pokaždé je na cestování zrovna ideální a moje současná taška, se kterou jsem jezdila na intr, už má nejlepší léta za sebou. Je několikrát zašívaná, dodřená a momentálně mi slouží na jezdecké oblečení + věci na koně. Rozměrově i prakticky by mi tato taška mohla vyhovovat, takže jsem zvědavá, až mi přijde domů. 


11. Prstýnek
Prsteny mám ráda. U mě doma by jste jich několik našli, ale tak nějak je zapomínám nosit. Na střední škole jsem jich na rukou měla celkem snad 5 a bez nich jsem si připadala, jako kdybych byla nahá. Teď dávám přednost jemnějšímu provedení. Když už mám vzít prsten, tak jen jeden a když bych měla nosit nějaký nastálo, bude to právě tento. Žádný kýč, jen něco drobného a jemného. 

13. Paleta korektorů
Zatím jsem snad nenašla korektor, který by mi úplně přesně sedl k mému odstínu pleti. Tuto paletku už jsem na webu některé z blogerek zahlédla, ale četla jsem na ni doposud rozdílné názory, Někdo ji za nízkou cenu vychválil až k nebeským výšinám, jiný ji div neházel do koše. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet ji na vlastní kůži, a to doslova. O recenzi rozhodně nepřijdete. 


14. Gumička do vlasů se zlatou sponou
Jednoduchý culík a gumička zamaskovaná zlatou nebo stříbrnou sponou. Jednoduchý a elegantní účes zároveň, takže jsem si nemohla dovolit gumičku nepořídit.

15. Náhrdelník Infinity
Kdysi jsem uznávala převážně stříbro, teď je to zlato. Zde se mi opět líbilo to jemné provedení, takže ptát se, jestli koupit či ne, by bylo zbytečné.

16. Košile
Košile - další z mých současných závislostí. Nemám ráda překombinované outfity. Nejraději nosím něco, v čem se cítím pohodlně a tím jsou právě košilem jejichž sbírka se mi za posledních pár měsíců o dost rozšířila. V tomto provedení se mi košile moc líbila a naprosto neodolatelná byla v královsky modré barvě. Tu už ale doma mám, takže jsem se rozhodla pro vínovou.

Všechny popisky jsem záměrně směřovala na sebe, ale jak jsem psala, ne vše je pro mě. Většinou hodlám obdarovat svoje blízké a vás také :) 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ja na ali fičím o 106 a je to super,len občas sa stane hlavne u šiat že vyzeraju trochu inak ako na obrázku. Inak super článok nechcela by sa navzajom sledovať? :)
    www.lifeinpicturesbylu.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Same hezke veci. Mne by se hodila ta penezenka a take paletka korektoru. Tesim se na recenzi. Bude vhodna i na konturovani?

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma tu vínovou košili a je neskutečně nádherná, určitě ti jí doporučuji! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. No, pěknej seznam :D) tu peněženku bych taky brala hned :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné věci. Mně by se zamlouvala cestovní taška a peněženka. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dodatečně děkuji za zmínku, jak ušetřit na AliExpress nákupem přes PlnaPenezenka.cz. Pokud bude cokoliv potřeba, rádi vám i čtenářkám odpovíme jakékoliv dotazy ohledně získávání peněz zpět z ceny nákupu přes PlnaPenezenka.cz.

    Krásný víkend!
    Michal
    z týmu PlnaPenezenka.cz
    michal(z)plnapenezenka(t)cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři