Gabriella Salvete CC Cream - recenze

sobota, února 14, 2015

Ahoj krásky,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na jeden výrobek z  mé vánoční výhry od Gabči (Gabriella Salvete) a konkrétně se bude jednat o CC Cream



Nejdříve by asi bylo dobré vysvětlit, co že to ten CC krém vůbec je. Před pár lety se, jak většina z nás ví, roztrhl pytel s různými BB krémy a po nich následovala právě tato varianat - CC krémy. Ty jsou určeny pro pleť s různými nedokonalostmi, ať už jde o červené skrvmy, pigmentové flíčky, drobné jizvičky nebo pupínky. Písmena CC představují COLOUR CONTROL - můžeme přeložit jako kontrola barvy pleti. Jeho hlavním úkolem je pleť barevně sjednotit, potlačit všechny nedokonalosti a poté, dle složení, pleť hydratovat, chránit a především obohatit o barevný pigment. Barevných pigmentů však CC krémy obsahují mnohem více, než velmi dobře známé BB krémy a proto, díky dobrým krycím schopnostem, mohou často nahradit makeup. Velkým plusem je to, že jsou mnohem lehčí, než makeup samotný. 




Přesně takový je tento CC Cream. Ale abych nepředbíhala, vše vezmu hezky popořádku. Začnu balením. To je vyrobenu z plastu v barevné kombinaci černé a měděné, kdy tuba, ve které je samotný krém, je matná. Na ní si můžeme přečíst vše o krému, jako je barevné sjednocení, perfektní krytí, hydratace, přirozený vzhled atd. 

CC krém je proveden ve třech barevných odstínech a mě byl zaslán ten nejtmavší - 03 Creamy Beige. Normálně s tmavšími odstíny problémy nemám. Jsem olivový typ, takže ke mě tyto tmavé verze jdou, každopádně tato "trojka" je na mě až moc tmavá. 



Krém sjednocuje, hydratuje a zároveň pleť zmatňuje. Jeho konzistence je poměrně hustá, díky čemu dobře kryje, hezky se zapracovává do pleti, vstřebá se a nelepí. Má v sobě hned několik aktivních složek, jako je olej ze sladkých mandlí (bohatý na bílkoviny, sacharidy, minerální látky, vitamín A a B, bojuje proti stárnutí pleti), chromocare (látky mající vliv na odstín pleti), mění rozptyl světla, zlepšují jak a redukují zarudnutí nebo tmavé skvrny), a kyselina hyaluronová (ochrana a chydratace pleti, navrácení vitality)

Na pleti je krém velmi příjemný a sametově hebký. Vytváří lehký film, který neucpává póry a díky SPF 30 a obsahu speciálních UV filtrů pleť chrání před UV paprsky. 



Na to, že se jedná o cc krém, je jeho výdrž poměrně dobrá. I když se mi Gabča do odstínu tentokrát netrefila, krém nehodlám přestat používat. Abych ho mohla nosit s klidným svědomím, vždy do něj přidám trošku hodně světlého makeupu a celý obličej přepudruji světlejším pudrem. 

Kdybych si nemusela odstín zesvětlovat, tento krém by se stal rychle mým oblíbencem, protože mi jeho vlastnosti velmi vyhovují. 30ml tohoto krému seženete od 169,-

Máte s tímto CC Creamem zkušenosti nebo s CC krémy celkově? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Vypadá zajímavě, ale já mám smíšenou pleť, tak se těch CC krémů bojím, BB mi totiž vůbec nesedly :-( bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho, ale mě vůbec nesedíííí ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mohu se zeptat, zda krém ještě máš? Měla bych zájem si ho odkoupit..nevadí mi použitý..když tak mi prosím odepiš na můj email: zahorska01@seznam.cz..děkuji a měj se hezky.

      Vymazat
  3. Zrovna ho používám, na zimu mi vyhovuje a já bych naopak chtěla tmavější a vyhrála jsem nejsvětlejší :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelá recenzia, určite musím vyskúšať. CC krém som vôbec neskúšala a vyzerá to tak, že presne to práve potrebujem, kedže moja pleť vôbec nespolupracuje. Ešte by ma zaujímalo, či máš pocit, že na nedokonalosti a vyrážky pôsobí lepšie ako make up? :) a či si skúšala aj iné CC krémy a ak áno, tak odporúčaš Gabrielle viac? Ďakujem za odpoveď.

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Moc děkuji a těší mě, že se Ti moje recenze líbí. Pokud jde o CC krémy, zatím jsem se setkala pouze s tímto od Gabrielly a jak jsem psala, kdybych měla světlejší odstín, tak ho nepouštím z ruky! Velmi mi vyhovuje složením a svými vlastnosti a ano, řekla bych, že na nedokonalosti působí lépe (navíc by to měl mít i v "popisu práce" - zlepšovat nedokonalosti, pupínky a další neduhy na pleti).

      Vymazat
  5. Momentálně používám CC krém od Bourjois a je taky skvělý, ale už mi dochází. Tenhle od GS jsem si chtěla taky pořídit, ale ten jejich nejsvětlejší odstín je na mě v zimě docela tmavý, tak budu muset počkat na jaro až budu trochu opálená.

    Maru Giveaway o vůně Like an unforgettable kiss

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři