Dermacol DUO oční stíny - recenze

pátek, února 20, 2015

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám další recenzi a tentokrát se na zoubek podíváme těmto DUO očním stínům od značky Dermacol.


Jak je patrné ze slovíčka "duo", samotné balení stínů v sobě ukrývá dva odstíny, které k sobě hezky ladí. Balení je klasické a praktické. Líbí se mi průhledné víčko s logem, díky kterému snadno vidíte, jaký odstín se uvnitř ukrývá a plusem je i přiložený oboustranný pěnový aplikátor. Já je ale nepoužívám. Zvykla jsem si veškeré stíny nanášet kosmetickými štětci. 

Zaměřme se na samotné stíny. Jak jsem se zmínila, v balení najdete dva. Jeden stín je saténový a ve světlejším provedení. Jeho úkolem je pro zjemnění a projasnění oka. Druhý, minerální stín je o něco tmavší a díky různobarevným pigmentům má očím propůjčit hloubku a jemné třpytivé částečky vytvářet nádherné odlesky. K dostání jsou ve čtyřech možných variantách. Já vlastním odstín 02 a 03


Oba stíny jsou pudrové konzistence, ale při nanášení na oko nijak nepráší. Barvičky jsou krásné, ale nejedná se o nic nového. Tyto odstíny najdete běžně ve svých sbírkách se stíny nebo v nejrůznějších paletkách. Kámenem úrazu je zde pigmentace. Při nanášení na ruku jsem pod stíny musela dát podkladovou bázi (především z důvodu pořízení fotografie, aby barva byla výraznější), protože bez ní byly stíny málo výrazné. Na očním víčku by stíny měly být krásně hebké - ano, skutečně jsou, to mohu potvrdit.

Jako ukázku jsem pro vás vytvořila dvě líčení očí právě s těmito stíny. Fialovou variantu jsem udělala trošku výraznější a to především kvůli "kočičímu" zakončení tmavšího stínu, které jsem nanesla do  "véčka". Druhá varianta s khaki stínem by se klidně hodila pro nošení do běžného dne. Musím ještě podotknout, že jako podkladovou bázi jsem použila bílou kajalovou tužku, díky které jsou stíny mnohem výraznější a drží jak přibité. Normálně je pigmentace o dost slabší a výdrž se pohybuje cca od 4 do 5 hodin. Na těchto stínech se mi líbí i to, že se neslévají a nezalézají do záhybů na oku.


Pokud hledáte stíny pro každodenní líčení, myslím si, že některá ze čtyřech možných variant by vám mohla vyhovovat.
Líbí se vám tyto stíny? Máte s nimi zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Super recenzia !! Strašne ti to takto pristane :)

    ❥ ೋ.. I hope you like my blog too. ೋ.. ❥
    http://eeverywomen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ty růžové jsou nejhezci, ale na mě sedí nejvíce modré a hnědé stíny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musim rict, ze vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Na fotkách ti to moc sluší.. Jsou to moc pěkné odstíny ani bych nevěděla po jakém mám sáhnout dřív :)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři