WEEKEND OFFLINE

pátek, ledna 23, 2015

Ahoj krásky,
všem vám přeji krásný páteční večer, ať už si užíváte domácí pohody nebo jste se vydali do víru velkoměsta na nějakou party. V rámci "lepšího a zdravějšího života" jsem se rozhodla pro jednu věc. Tou věcí je se alespoň jednou za čas odpoutat od veškeré elektroniky a internetového světa a jednoduše zkusit VYPNOUT, ať je to tedy myšleno např. stavem na Facebooku, tady na Bloggeru nebo na čemkoliv jiném.

V plánu mám spát minimálně 7-9 hodin (přesně tolik se totiž doporučuje a tak se tím budeme co? no přeci řídit! :D). 

Dál bych si chtěla jít zaběhat a zacvičit nějaké video z jednoho youtube kanálu, na který jsem narazila a který vypadá celkem slibně.

Potom bych chtěla vyzkoušet upéct jedny zdravé ovesné placičky s oříšky, takže pokud se zadaří, určitě se podělím i o recept.

I když se tedy blogu a všem vymoženostem moderní doby budu vyhýbat obloukem, dám si tu práci a konečně zkusím vytvořit ty dva namyšlené make-upy. Bude to opět něco šíleného,  tak snad se mi to povede.

Nebude chybět ani relaxace a opečovávání sebe sama. Mám tu spoustu peelingů a masek na obličej, takže je konečně vyzkouším. Když už budu v tom zkrášlování, nový kabátek dopřeji i svým nehtům. Nesmím zapomínat ani na vlasy, takže bych to viděla na nějaký přírodní regenerační zábal (alespoň na hodinu).

Tohle nejspíš do relaxace a nic nedělání patřit nebude, ale ráda bych protřídila svůj psací stůl. Vyházela vypsané tužky a nepotřebné papíry, které stejně jen zabírají místo.

Když se na to tak podívám, tenhle víkend by nemusel být zas tak špatný. Pokud se mi tento režim bez zbytečného koukání do mobilu nebo notebooku zalíbí, určitě ho uskutečním víckrát a možná že i některý den v týdnu.

A co plánujete o víkendu vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Zajimavy plan, zni to skvele :) ja se kuryruju a dnes teda me nemine jedna oslava, ale na domaci pude,tak je to jeste dobry.
    Tak at ti vyjde vse, co jsi si naplanovala, kocko!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký víkend :-) Já jsem si zrovna teďka dala ranní horkou vanu, regeneraci vlasů, udělám si kafíčko a zhlédnu při lakování nehtů videa oblíbených youtuberek :3 Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý nápad. Ja mám takéto offline víkendy takmer každý týždeň. Na internet nejdem vôbec, venujem sa len sama sebe a užívam si rozmaznávanie v podobe masiek, pílingov a v podstate všetkého čo si opísala. Tiež mám voľno aj čo sa pohybu týka, pretože celý týždeň cvičím a každý deň chodím aj behať. Ideme iba na prechádzky, alebo výlety. Je to perfektný refresh :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se přepla do zdravějšího režimu před několika měsíci, ale pořád se mi dlouhodobě nedaří cvičit úplně každý den, protože škola je dlouhá, pak příprava do školy a to vše mě tak vyčerpává, že když si stihnu zacvičit 3x týdně, jsem ráda -.- a zdravě jíst? o víkendu ano, ale u nás v jídelně to moc nejde.Takže se snažím hlavně hodně zeleniny, ovoce, dodržovat pitný režim,co nejvíc spát a jíst méně a často. No,to budu muset ještě dopilovat :D jinak snad se ti vše vydaří a budeš odpočatá :) je to potřeba :) pěkný článek :)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já také plánuju maximum odpočinku, ale akorát se nevzdám elektroniky a internetového světa :) Čeká mě sledování oblíbených seriálů, youtuberek, čtení blogů, časopisů, snad i na knížku si najdu čas atd. Prostě naprostý relax :)

    Avene a La Roche Posay aneb.... na skok v lékárně

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to pak tedy musím napsat jak se ti tohle povedlo, já si myslím je velký zavislak nejsem ale vydržet to cely víkend ? Ale asi by mi to pomohlo , jenže jak se k tomu donutit ? Já tento víkend ale taky trávila pohodou u příbuzných mimo Prahu a musím říct ze i když člověk ma největší strach z toho ze se tam bude nudit tak pravda je vždy opačná a já jsem naprosto zapomněla na školu a praci a trochu si i utridila to co chci !

    OdpovědětVymazat
  7. tak tohle by pro mě teda relax nebyl =D Já poslední víkendy nedělám nic jinýho, než že ležím a tupě čumím na všechny filym co vyšli nebo právě budou vcházet, sjíždím veškeré seroše a podobně...hlavní je, že nemusím ven, nemusím se převlíkat a jen prostě ležím...to je relax pro mě =D socials se nevyhýbám, ale řeším povrchní témata....do ničeho složitějšího se nepouštím =D Už ale pěkně dlouho o víkendech na blog nešahám... musím vždy vypnout abych, mohla pak v týdnu psát =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. Někdy je fajn všechno vypnout a užít si chvilku sama pro sebe :) Protože když jsme v neustálém shonu a obležení sociálních sítí a požadavků, není to zdravé pro tělo ani ducha:)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři