❄ MY CHRISTMAS WISHLIST 2014 ❄

sobota, prosince 06, 2014

Ahoj krásky,
Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a mě hřeje ten pocit, že už od konce listopadu mám všechny dárky nakoupené, momentálně i zabalené a já můžu s klidem odpočítávat dny do Štědrého dne. Nemám ráda ty shony, které se kolem dárků dělají. Den před Vánocemi narvané obchoďáky, žádné místo na zaparkovaní, lidi příjemní jak osiny v zadku a můžou se přetrhnout, aby něco sehnali. Ne ne, to není můj případ. Jak se říká, kdo je připraven, není překvapen takže by mě snad (co se dárků týče) nemělo nic zaskočit. Myslela jsem (doufám) na všechny a snad jim dárky ode mě udělají alespoň trošku radost :)

Pokud jde o mě, já dopisy Ježíškovi nepíšu už nějaký ten pátek. Většinou to u nás funguje tím způsobem, že dostaneme peníze, koupíme si, co se nám líbí, potom to předáme Ježíškovi (převážně máma nebo babička) a 24. prosince u stromečku děláme hrozně překvapené :D Jasně, nějaká ta drobnost, o které jsem nevěděla se tam objeví, ale převažuje to, co si pořídím nebo vyberu sama. Pod stromečkem nečekám kdo ví jaké dary. Co se mi libí nebo co zrovna potřebuji si pořídím v průběhu roku.

I přes to všechno jsem se rozhodla sestavit vánoční wishlist, na kterém jsou věci, které nejspíš nenajdu pod stromečkem (alespoň většinu), ale jsou to věci, které si chci v nejbližší době pořídit. Každopádně, pokud by tento článek viděl jeden z mých Ježíšků a ještě pro mě neměl dárek, může se nechat něčím inspirovat :D (napsáno hoooooodně s nadhledem - nebrat vážně).

1. Šedá mikina
Není to přesně ta na obrázku, ale jednu jsem si vyhlédla a pokud se po ní do pondělí neslehne zem nebo se nevykoupí moje číslo, odejde se mnou domů.

2. Stojánek na svíčku
V zimním období pálím svíčky moc ráda, každopádně tady ten stojánek/lucerničku chci využít jako stojánek na své kosmetické štětce. Začíná jich být nějak moc, takže bych to viděla hned na dva kousky.

3. Podložka pod svíčku
Pro tuhle věcičku bych taky měla jiné využití. Určitě znáte plno těch krásných fotek na Instagramu ve stylu #homedesign #homedecor atd. co jsou laděny do bílé, světle růžové nebo šedé barvy. Přesně tak bych si chtěla zařídit i své bydlení a jeden z důvodů, proč už řadím na tenhle list i bytové doplňky je ten, že bych se měla v nejbližší době stěhovat. O tom ale někdy příště...

4. Kufr na kosmetiku
Dekorativní kosmetika se mi tu množí rychleji, než pohlavní nemoci v harému a moje krabice/boxy, kde skladuji stíny, rtěnky řasenky apod. už praskají ve švech. Navíc věřím v to, že když budu mít všechny věci takhle pohromadě, půjdou mi i lépe spotřebovat. Nechce se mi totiž pořád prolézat krabice a každý den se líčit jinými líčidly, takže většinou mám vytažené takové ty "stálice", které když dojdou tak je nahradí právě nějaký výrobek z krabiček. Už několikrát se mi ale stalo, že jsem na výrobek zapomněla a on se zkazil.

5. Regenerační maska na vlasy
Po mém blonďatém půl roce dostaly vlasy zabrat jak ještě nikdy. Jejich velkou část jsem ostříhala, zbytek upadal a ty vlasy, co ještě drží, se snažím zachránit jak se dá. Jasně, nezbude mi nic jiného než čekat, to zničené postupně odstříhávat a pro příště si jednu vrazit, až budu mít zas podobné nápady, ale všimla jsem si výrazného zlepšení právě po použití různých masek pro poškozené vlasy. Na tuto už mám zálusk delší dobu, tak snad mě nezklame, až se mi dostane pod ruku na vlasy.

6. Profesionální makeup kit
Protože si chci v roce 2015 udělat i jeden velmi oceňovaný certifikát na líčení, chtělo by to nějakou výbavičku. Zatím jsem se po ničem konkrétním nekoukala, obrázek je jen ilustrační. Líčení se chci věnovat i do budoucna, tak snad mi vše vyjde :)

7. Jeany
Jedny už mám vybrané, takže pro ně platí to stejné, co u šedé mikiny. V pondělí jsou moje :D

8. Povlečení s kytičkami
Není to přesně to povlečení, na které mám v Ikei zálusk, ale i tento kousek by se mnou putoval do nového obydlí :) Už aby to bylo...

9. Chlupatý svetřík
Potřeba zachumlat se je nepřetržitá a nikdo nechce v zimě mrznout. Vyhlídnuté mám i nějaké svetříky tohoto typu, pouze v jiných barvách.

O žádnou kosmetiku jsem si neřekla a ani se po ní raději nekoukám, protože kdybych měla co nejdříve zlikvidovat vše, co mám doma, tak trávím hodiny v koupelně a dny před zrcadlem.

A o co jste si "Ježíškovi" napsali letos vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři