Angel eyes ❈

sobota, prosince 06, 2014

Ahoj krásky,
tak jak jste po včerejšku dopadly? Byly jste celé rok hodné, dostali spoustu sladkostí a dárečků nebo si vás do pekla odnesli čerti či naložili pytel uhlí nebo brambor? Já jsem letos Mikuláše vůbec nevnímala (asi z toho důvodu, že jsem měla celý den i večer pracovní). Moje babička měla narozeniny, takže jsem k ní přijela s dárečkem a popřála jí jen to nej. Taky jsem neodjížděla s prázdnou. Jsem ráda, že babička splnila moje přání a to když už bude chtít dělat nějaký mikulášský balíček, tak převážně z ovoce a čehokoliv jiného bez sladkostí (ta Milka dole na obrázku už putovala k někomu jinému).


Co jsem vám ale tímto článkem chtěla říct/ukázat. Ani nevíte, jak ráda bych napsala, že pro tvorbu tohoto líčení jsem se nechala inspirovat těmi haldy sněhu za okny, namrzlými okny, rampouchy visící z okapů atd. Bohužel...

Při výběru stínů jsem měla jasno celkem rychle. Představovala jsem si bílou nebo stříbrnou na celém očním víčku s vykresleným ohybem oka. Tentokrát jsem vynechala i linku, aby oko nepůsobilo příliš tvrdě. Nakonec mi z toho vzniklo poměrně pěkné líčení vhodné i na běžné nošení.

Doma nám prý Mikuláš také něco nadělí, ale zatím stávkuje :D Tady jsou radosti od babičky <3


Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Musím říct, že já jsem ještě nikdy na Mikuláše bramboru ani uhlí nedostala :D
    Líčení je krásné :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Líčenie je krásne :)
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři