Dermacol Moon Touch pěnové oční stíny - recenze

úterý, prosince 30, 2014

Ahoj krásky,
hned na začátek bych chtěla připomenout, že pro všechny mé čtenáře (i nečtenáře - zkrátka pro toho, kdo na můj blog náhodou zavítá) chystám GIVEAWAY k dosažení 500 pravidelných čtenářů na mém blogu. Prozradím jen, že soutěž bude hodně voňavá, tak snad se tu objeví co nejdříve. K dosažení pětistovky schází už jen tři lidičky :) Je to neuvěřitelné, pamatuji si, jako by to bylo včera, jak jsem tu měla pouhé tři čtenáře :D Za vaši přízeň jsem vám nesmírně vděčná!

Dnes tu pro vás mám další recenzi na produkt značky Dermacol. Řeč je o nových pěnových stínech Moon Touch. Ty jsou baleny v průhledném plastovém balení - kalíšku. Na víčku můžeme najít zlatým písmem logo značky a název stínů. Když kalíšek otočíte, na zadní straně najdete číslo vámi vybraného odstínu.



Po odšroubování víčka je ještě třeba sundat plastovou krytku (na fotce už není) a po jejím odstranění už následují samotné stíny. Jak už je patrné z názvu, stíny jsou pěnové a krásně nadýchané. Vzpomínám si na můj oblíbený make-up od essence. To byla nádhera s ním pracovat! Stejné je to i s těmito stíny. Nanáší se úplně perfektně. Můžete je na víčko nanést i prstem, ovšem já nedám dopustit na svoje štětce. 

Málem bych zapomněla na odstín. Vlastním stíny v šedém odstínu, které najdete pod číslem 20. Ve stínech je patrný drobný shimmer, který dodá očím (no, spíše pohledu) intenzitu a hloubku. Pokračujeme v nanášení. Aplikace je jednoduchá. Ať už stíny nanesete prstem či štětcem, vždycky se dají krásně do ztracena rozpracovat a udělat tak letmý přechod. Plus dávám určitě i tomu, že se na víčku nijak nelepí, nehrbí, nezalézají do ohybu oka a drží jak přibité. Mimo jiné, jsou i vodě odolné. 



Nanést je můžete ihned na víčko bez použití jakýkoliv bází, protože jsou krásně pigmentované a barva vynikne okamžitě. Mě se osvědčilo si s nimi dělat linky. Během pár sekund a pouhými několika tahy máte krásné jednoduché líčení ideální pro běžný den.

Vybrat si můžete hned z 12 různých odstínů a stíny seženete od 149,-. Já bych je rozhodně doporučila. Docela dost mi připomínají Color Tattoo od Maybelline a protože mi moje milované CT ve zlatém odstínu jaksi zatuhly a jsou nepoužitelné, přemýšlím o tom, že sáhnu po zlaté alternativě u Dermacolu - právě v tomto pěnovém provedení.


Máte s těmito stíny zkušenost? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ta barva je nádherná!
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. barva skvělá! asi si nějaký pořídím:) Děkuju za tip:)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám odstín fialkový a je super! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc na tyhle barvičky nejsem, ale recenze vypadá zajímavě! Pac a pusu, El♥

    OdpovědětVymazat
  5. S těmito stíny zkušenosti nemám, ale vypadají krásně :3

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři