HAPPY NEW YEAR

středa, prosince 31, 2014

Ahoj krásky,
uteklo to jako voda a úderem dnešní půlnoci se přehoupneme do dalšího a nového roku 2015. Na rok 2014 zřejmě v dobrém vzpomínat moc nebudu. Stalo se poměrně dost událostí, které mi dost zkomplikovaly život, ale jak už to tak bývá, na druhou stranu se stala i řada těch dobrých věcí. Odmaturovala jsem, poznala jsem úžasné lidi, za které jsem nesmírně ráda, jsem opět o něco starší, chytřejší, zkušenější..

Do nového roku si žádné předsevzetí nedávám. Asi všichni dobře víme, jak to dopadá :D Každopádně se budu snažit nacházet se v takové dobré náladě, jako jsem právě teď a s jakou jsem prožila svátky. Mít neustále úsměv na tváři, myslet pozitivně, dělat jen to, co vás dělá šťastné a svým způsobem naplňuje.

Když bych se zaměřila na to, co můj blog potkalo v roce 2014, nemohla bych si stěžovat. Podařilo se mi navázat spoustu fajn spoluprací, od vás tu dennodenně spousty krásných komentářů, vzkazů nebo emailů a to mi dělá nesmírnou radost a žene mě kupředu v blogování stále pokračovat a zlepšovat se.

Do Nového roku 2015 vám všem přeji jen to NEJ! Hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojenosti, spoustu vyplněných tužeb, snů a přání a ať je pro vás rok 2015 ještě lepší, než byl rok stávající!

Vaše A. 


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Hezky článek! Přeju ti krásného Silvestra a šťastný nivy rok

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne napísané :) Aj tebe pekný nový rok :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek. I tobě přeju šťastný nový rok! :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři