Make-up Inspiration: Skull vs. Girl

čtvrtek, listopadu 06, 2014

Ahoj krásky,
sice už máme po Halloweenu, ale to mě nijak neodradí od toho dál vytvářet různé xichty, xichtíky a xichtíčky. V poslední době jsem se v tomto tvoření hrozně shlédla, nehorázně mě to balí, ta možnost experimentovat a dělat ze sebe někoho jiného.

To, že mě užije víc právě na líčení (ať už konzervativnější do společnosti nebo právě takovéto crazy looky) o sobě vím už dávno a moje praxe na škole jsou toho důkazem. Trpím když mám dělat manikúru, pedikúru, masáže rukou, obličeje nebo různé peelingy. Ale jakmile mi do ruky dáte lahvičku s lakem na nehty nebo paletu očních stínů a štětec, tak ožívám :D


Podobné líčení, jako vidíte na fotce, jsem viděla už kdysi dávno na nějaké slečně někde na internetu. Prostě líčení "půl na půl" a říkala jsem si, že ho jednou určitě vyzkouším. Stalo se.

Postup byl velmi jednoduchý. Na tu dívčí polovinu obličeje mi postačil make-up, set pro úpravu/zvýraznění obočí, černé linky na oči, umělé řasy a červená rtěnka. Na lebku jsem si použila jen bílou a černou barvu na tělo a černý stín na vystínování kontur.

Máte rádi líčení tohoto typu?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři