NEW IN Cosmetics - Listopad 2014

středa, listopadu 05, 2014

Ahoj krásky,
tu výzvu, kterou jsem chtěla podstoupit (kosmetiku pouze spotřebovávat a zatím nic nového nekupovat) se mi nějak nedaří dodržet.  Obvykle je moje vůle pevná, ovšem v této oblasti to se mnou až tak skvělé nebude. Na druhou stranu si ale říkám, že jsem sáhla po věcech, které na 100% využiji a které mi i pomohou (myšleno hlavně pečující kosmetikou).

Co konkrétně obohatilo moji kosmetickou poličku v listopadu? Podívejte se!


Balea čistící ubrousky s vitamínem E, mléčnými proteiny a ovocnou (grepovou) vůní , 25 ks
Protože jsem tyto ubrousky v budoucnu už používala a osvědčily se mi, momentálně jsem sáhla rovnou po větším balení, které v sobě skrývá 25 kusů. Zkoušela jsem s nimi odlíčit i make-up a popraly se s ním obstojně, každopádně je používám každé ráno na očištění pleti před tím, než na ni začnu cokoliv nanášet. Tu svěží grepovou vůni jsem si zamilovala, účel ubrousky také splnily a tak je hodlám zařadit mezi své kosmetické stálice.

Rimmel London STAY MATTE make-up v odstínu 200 Soft Beige
Make-up Stay Matte je jedním z mých oblíbenců, po kterém vždy ráda sáhnu. V jednom z nedávných článků (Spotřebováno za říjen) jste ho mohly také vidět, pouze tedy prázdnou tubu a jiný, světlejší odstín, který mi perfektně sedl v době, kdy jsem byla blond. Černé vlasy si žádají i změnu odstínu make-upu, takže jsem tentokrát sáhla po odstínu 200 Soft Beige.

AMIA čistící a odličovací pleťové mléko
Když mi zrovna došel odličovač očního make-upu, většinou jsem (i přes to nesnesitelné štípání v očích a následné slzení) sáhla po nějakém odličovacím mléku. Pak jsem ale vyzkoušela toto odličující mléko, které i při kontaktu s očima neštípe, nepálí, zkrátka a dobře se sním dá odstranit kompletní make-up. Jednu dobu jsem s ním chtěla přestat, protože právě začal pálit a štípat, ovšem ukázalo se, že mléko už bylo nějaké straší a právě to mělo za příčinu nechtěné štípání v očích. Od té doby, co jsem pořídila nové balení, je vše v naprostém pořádku.

Garnier PURE Energy - energizující peelingový gel
Tímto peelingovým gelem jsem se nechala v DM drogerii, když byly na výrobky od Garnier slevy. Na čištění pleti mám nejradši právě takovéto výrobky, takže uvidíme, jak se mi právě tento oranžový fešák osvědčí. Zatím jsem ho nezkoušela ani s ním nikdy předtím nepřišla do kontaktu.

Garnier Fructis Goodbey Damage - šampon pro poškozené vlasy
V tomto případě jsem se nechala zlákat televizní reklamou a hlásáním o tom, jak během jednoho týdne odvrátíte jeden rok poškozování vlasů, což se mi po mém blond experimentování velmi hodí (Ok, nebudeme naivní, všichni víme, jak to chodí v reklamách, že). Musím ale říct, že už jsem ho vyzkoušela a jsem z něj vážně nadšená, takže se můžete v blízké době těšit na recenzi.

A to by stačilo :D Teď už jen spotřebovávat!
Znáte některý z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem o výzvě taky často uvažovala, ale je mi naprosto jasné, že nemám šanci v ní uspět :D

    New in: October 2014

    OdpovědětVymazat
  2. Na Baleácké ubrousky nedám dopustit a make-up od Rimmelu je také super :) akorát ho nemohu moc často používat protože na suchou pokožku není pěnová konzistence zrovna nejlepší :)). Šampon jsem měla a byla jsem docela spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pelling od Garnier mám taky a také ty vlhčené ubrousky :-)) jsem s tím velice spokojena :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Výrobky znám, ale ani jeden jsem nezkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ten makeup mám velice ráda! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři